نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج، گفت: عدهای میگویند در فضای مجازی جایگاه خوبی داریم توضیح دهند سهم ما و تخصص و دانش ما در این پیشرفت و فنآوری چه مقدار بوده؟ سرعت پیشرفت در فضای مجازی لحظهای و ساعتی است و آقایان در شورای فضای مجازی با چند ماه یکبار جلسه، میخواهند در این عرصه پیشرفت داشته باشند. باید شبکه پیشرفته ملى اطلاعات داشته باشیم تا مردم بتوانند در این عرصه فعالیت مثبت داشته باشند.
به گزارش جماران، به نقل از سیتنا، نماز عبادی سیاسی جمعه سیزدهم اردیبهشتماه شهرستان کرج به امامت آیتالله حسینی همدانی، نماینده ولیفقیه در استان البرز و امامجمعه کرج در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اقامه شد.
نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج، در خطبه های نماز سیاسی عبادی جمعه پس از پرداختن به ماه مبارک رمضان، برجام، سند 2030 و موضوع اشتغال و کارآفرینی بر اساس سال رونق تولید و تبدیل نقمت سیل به نعمت برای محیط زیست و اشتغال، در فرازهایی از بیانات خود به موضوع فضای مجازی و شبکه ملی اطلاعات پرداخت.
رئیس شورای سیاستگذاری حوزههای علمیه استان البرز، گفت: مسئله شبکه مجازی که این روزها به خاطر شهادت مظلومانه روحانی همدانی باز داغ شد و کان باید خونی ریخته میشد تا مسئولین مسئله را جدی بگیرند و به آن بپردازند و امیدواریم خون این مظلوم در این عرصه نتیجهبخش باشد. نباید از فضای مجازی بترسیم و منفعلانه و احساسی با آن مواجه شویم. بلکه در این فضای جدید که در زندگی بشر واقعشده باید با دقت تمام فعالانه نقش داشته باشیم و ارزشها و آرمانهایمان را منتشر کنیم؛ و الا حق رقابتی که مردم و جوانان در این عرصه دارند را از بین بردهایم.
آیت الله حسینی همدانی، در ادامه بیان داشت: البته بی در و پیکر بودن فضای مجازی باعث ناراحتی همه است و این درست نمیشود مگر اینکه همه دستگاههای مسئول وظایف خود را بهدرستی انجام دهند؛ مثلاً اگر وزارت ارتباطات همه وظایف خودش را انجام دهد و بقیه دستگاهها همکاری نکنند بعد هم که اتفاقی بیافتند از او بخواهند این انصاف نیست چراکه همه باید باهم در این مسیر حرکت کنند، بهترین کار هم این هست که همان دستورات و منویات رهبرمعظم انقلاب راجع به فیلترینگ و هدایت و کنترل در فضای مجازی را جدی بگیریم.
وی، خطرنشان ساخت: عدهای میگویند در فضای مجازی جایگاه خوبی داریم توضیح دهند سهم ما و تخصص و دانش ما در این پیشرفت و فنآوری چه مقدار بوده؟ سرعت پیشرفت در فضای مجازی لحظهای و ساعتی است و آقایان در شورای فضای مجازی با چند ماه یکبار جلسه، میخواهند در این عرصه پیشرفت داشته باشند. باید شبکه پیشرفته ملى اطلاعات داشته باشیم تا مردم بتوانند در این عرصه فعالیت مثبت داشته باشند. باید توضیح داده شود که چرا باید برای مصرف داخلی اینترنت مردم باید هزینه بالاى پهناى باند بین المللی پرداخت کنند. حتی در بحث دولت الکترونیک که کار انجام میشود که اگر واقعاً احیا شود حرکت بزرگی است بعضی قسمتهای ناامن هست و هنوز مردم در پرداختهای بانکی خوف دارند.
امام جمعه کرج، عنوان کرد: شبکه ملی اطلاعات میتواند به رشد فرهنگی، علمی، اقتصادی و اجتماعی کشور بدون دخالت بیگانگان کمک کند و بسیار هم مهم است. میدانید حضرت آقا از سال ۷۹ راه اندازى شبکه ملى اطلاعات را مطالبه کردند که متأسفانه اهتمام برای دنبال کردن این مهم توسط دستگاههای مربوطه کم بوده و البته ایشان در زمانهای مختلف به مسئولین مربوطه تذکرات را دادهاند.