رئیس مجلس: مذاکره با آمریکا معنایی ندارد چرا که درپی درخواستهای خودشان هستند و هرچقدر ما کوتاه بیاییم آنان بیشتر پیشروی میکنند
به گزارش جماران، علی لاریجانی که امروز در همایش چالشهای پولی و بانکی کشور با اشاره به اینکه برخی افراد سهل اندیشی میکنند و میگویند باید مذاکره کرد تصریح نمود: مذاکره معنایی ندارد چرا که آنها به دنبال درخواستهای خودشان هستند و هرچقدر ما کوتاه بیاییم آنها بیشتر پیشروی خواهند کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این یک اشتباه راهبردی است که اگر کسی فکر کند با این موجود خطرناک (ترامپ) میشود مذاکره و مسائل را به گونهای حل کرد.
وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور امریکا باید بداند با حریف سرسختی، چون جمهوری اسلامی ایران طرف است خاطرنشان کرد: ترامپ تا سرش به سنگ برخورد نکند متوجه اوضاع نخواهد شد.
رئیس مجلس گفت: مجموعه گفتمانی که رئیس جمهور امریکا دنبال میکند گفتمان تسلیم و تحقیر است که نمونه آن برخورد آنها با عربستان میباشد.
آقای لاریجانی گفت: ملت ایران متمدن، با سابقه تاریخی بلند و ریشه دار و ارزشمندی است و این عقبه تاریخی ملت ایران موضوع مهمی است.
وی گفت: ملت ایران هیچگاه در برابر زور، تهدید و فشار تسلیم نخواهد شد.
رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنان خود در تبیین این مطلب که نبایدتلقی شود نظام به موضوع مذاکره توجه نمیکند گفت: باید شرایط را در نظر گرفت ما هیچوقت باب مذاکره را نبسته ایم حتی این سعودیها که اینقدر با ملت ایران دشمنی میکنند، اما باید این موضوع را توجه داشت اگر آنها با ما دشمنی میکنند ما نمیتوانیم نرمش نشان دهیم چرا که دشمنی آنها زیادتر میشود.
آقای لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود در مبحث اقتصادی بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و توجه به بخش خصوصی برای توسعه کشور تاکید کرد.
وی همچنین از اقتصاددانان و نظریه پردازان خواست نظرات و طرحهای خود در جهت پیشبرد ساختار اقتصادی کشور را برای بررسی و تدوین به مجلس و کمیسیونهای اقتصادی ارائه دهند.
نگاه تخریبی کمکی به حل مشکلات اقتصادی نمیکند
علی لاریجانی در همایش سیاستهای پولی و چالشهای بانکداری و تولید با اشاره به اینکه نگاه همگانی برای مقابله با چالشهای اقتصادی باید از نگاه مایوسانه فاصله گرفته و طبیبانه باشدگفت: نگاه تاریخی به عملکرد دولتها در زمینه اقتصاد نشان میدهد که در طول ۱۱۰ سال گذشته دولتها هیچگاه بنگاه دار موفقی نبوده اند و این نکته از صدر مشروطه در اقتصاد ایران حاکم بوده است.
وی ریشه اصلی ناکارآمدی حاکم بر بنگاه داری دولتها در حوزه اقتصاد را یک مشکل فرهنگی دانست و افزود: در سالهای اخیر نیز با وجود ابلاغ سیاستهای کلی اصل ۴۴ و تبدیل ان به قانون، شاهد بودیم که این قانون هم بدرستی اجرا نشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ترویج نگاه مایوسانه در سایه فشارهای شدید آمریکا به هیچ وجه به مصلحت نیست و نگاه تخریبی و مایوسانه هیچ کمکی به حل مشکلات نخواهد کرد.
لاریجانی با بیان اینکه ترویج این نگاه تخریبی در سالهای گذشته عملا فضا را برای حل مشکلات اقتصادی پیچیدهتر کرده است گفت:: در شرایط کنونی همه باید توجه داشته باشیم که با نگاه مایوسانه هیچگاه زمینه برای تحرک ایجابی فراهم نخواهد شد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با رد این تفکر که حاکمیت در شرایط کنونی از فربه شدن بخش خصوصی و نقش آفرینی ان به دلیل تنگ شدن فضای حکمرانی استقبال نمیکند گفت: هر چند ممکن است برخی شرکتهای دولتی رها کردن تصدی گری برای انها دشوار باشد یا در درون سیستم برخی چنین دیدگاهی داشته باشند، اما هیچگاه این نگاه یک نگاه حاکمیتی و در شرایط کنونی چنین فضایی حاکم نیست.
ادامه دارد...