آیتالله العظمی مکارم شیرازی با اشاره به استقبال مخاطبان از مطالب روان اظهار داشت: تفسیر نمونه به دلیل روان بودن به زبان های مختلف ترجمه شده، حتی خطبه های امام جمعه ای در ساحل عاج نیز برگرفته از همین تفسیر است.
به گزارش جماران؛ آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید با بیان اینکه ساده نویسی باعث جذب مخاطب می شود، گفت: پژوهشگران درنگارش منابع علمی نسبت به حل مسائل و شبهات مغفول مانده جامعه و همچنین نوآوری اهتمام داشته باشند.
وی روز پنجشنبه در نخستین همایش کتاب سال بانوان در جامعه الزهرا(س) قم با اشاره به اهمیت گردآوری مطالب ناب افزود: ما باید درارائه مطالب تازه به دنبال مشکلات حل نشده باشیم و نوآوری را جدی بگیریم.
آیت الله مکارم شیرازی خطاب به نویسندگان و پژوهشگران تاکید کرد: آشنایی با روان نویسی ضروری است، پیچیده نویسی دلیل بر علمی بودن مطالب نمی باشد.
وی با اشاره به استقبال مخاطبان از مطالب روان اظهار داشت: تفسیر نمونه به دلیل روان بودن به زبان های مختلف ترجمه شده، حتی خطبه های امام جمعه ای در ساحل عاج نیز برگرفته از همین تفسیر است.
آیت الله مکارم شیرازی افزود: نویسنده باید ضمن احترام به مخاطب ، خودستایی نکند ومتواضعانه صحبت کند، زیرا این مسائل در جذب افراد اثرگذار است.
وی گفت: خلوص باید جایگزین ریا در نوشتن شود، نویسنده باید به جای کسب مقام ، قصدش خدا و هدایت مردم باشد.
آیت الله مکارم شیرازی خطاب به طلاب خواهر با بیان این که از طریق قلم و بیان وظایفتان را انجام دهید، تاکید کرد: سعی کنید نه فقط در نوشته ها، بلکه در گفته ها، درس خواندن،تدریس و تبلیغ برای خدا کار نمایید.
وی در ادامه با بیان اینکه زندگی بشر به دوران تاریخ و قبل از تاریخ تقسیم می شود، گفت: دوران تاریخ از زمانی است که خط اختراع شد و تمدن بشر شکل گرفت.
آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به اینکه با بیان و قلم می توان علوم را به دیگران منتقل کرد، گفت: بیان نیز به وسیله قلم ماندگار می شود، همانطور که خطبه های امیرالمومنین(ع)، حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) به وسیله قلم ماندگار شد.
وی دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان دیر آغاز به کار کرد، گفت: همانطور که بانوان در همه عرصه ها پیشتاز بوده اند، امیدواریم در این صحنه نیز به سرعت پیش روند.
در این همایش که با حضور آیت الله مرتضی مقتدایی نایب رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور، حجت الاسلام والمسلمین سید محمود مدنی مدیر جامعه الزهرا(س) و فریده مصطفوی استاد دانشگاه برگزار شد، از صاحبان 12 اثر برگزیده تجلیل به عمل آمد.
حدود 600 اثر به نخستین همایش ملی کتاب سال بانوان ارسال شده بود که 147 اثر به مرحله داوری راه یافته و در نهایت 12 اثر برگزیده شد.