سفیر اتریش تصریح کرد: در سال 2017، یکهزار و 600 دانشجوی ایرانی در کشور اتریش تحصیل کردند که ارز زیادی به این کشور وارد کرده است.
به گزارش جماران؛ سفیر کشور اتریش در تهران گفت: در سال 2017 (1395) پس از برجام فعالیت ایران در برنامه های پژوهشی، علمی در سطح بین المللی و اروپایی بیشتر شده است.
اشتفان شولتز روز یکشنبه در همایش معاونان و مدیران بین المللی دانشگاه ها، اظهار کرد: حتی افق 2020 با روند حال حاضر در عرصه بین الملل برای ایران روشن است. بعد از برجام ورارتخانه های ایران و اتریش قراردادهای همکاری بسیاری را به ثبت رساندند. همچنین ده ها بورسیه به دانشجویان ایرانی و اتریشی برای تحصیل در دانشگاه های این دو کشوراعطا شد.
سفیر اتریش تصریح کرد: در سال 2017، یکهزار و 600 دانشجوی ایرانی در کشور اتریش تحصیل کردند که ارز زیادی به این کشور وارد کرده است.
شولتز ادامه داد: علاقه دانشجویان و اساتید به فعالیت های بین المللی بسیار زیاد است که باعث می شود بیشتر به دنبال پژوهش ها و همکاری های مداوم مشترک باشند.
وی تصریح کرد: علاقه مندی بسیار زیادی بین دو کشور در زمینه های اقتصادی، علمی و فرهنگی وجود دارد که نیاز به ترویج اتست.
سفیر اتریش در تهران با بیان اینکه وین به سه محور اصلی توجه دارد، در خصوص اولین محور اظهار کرد: کشور اتریش بیشتر به اقدامات فنی و حرفه ای اهمیت می دهد و 97 درصد از اقدامات این کشور توسط SME ها (بنگاه های کوچک و متوسط) اداره می شود و به چنین شرکت هایی در پارک های علم و فناوری ایران نیز توجه شده است.
سفیر اتریش در مورد دومین محور گفت: حضور دانشجویان در صنعت اقدام مثبتی در راستای تبدیل علم به صنعت است. دانشجویان رشته های مهندسی در اتریش دو روز از هفته را در صنعت سپری کرده و سه روز در دانشگاه تحصیل می کنند که با نیاز صنعت آشنا می شوند.
وی در خصوص سومین محور، عنوان کرد: در کشور اتریش سیاست رقابتی وجود دارد به طوری که دانشگاه ها، شرکت ها و پژوهشگاه ها برای برتر بودن رقابت می کنند و سعی در ارائه سرویس بهتر به مردم دارند.
شولتز در این همایش که در محل دانشگاه علم و صنعت برگزار شد ، افزود: اتریش به قرارداد های دو طرفه و حتی چند جانبه با ایران علاقه دارد و بهترین کشورهایی که خدمات مطلوبی دارند را برای همکاری انتخاب می کند.
سفیر اتریش تصریح کرد: رابطه ایران و اتریش به 700 سال قبل باز می گردد که 500 سال آن به روابط فرهنگی- تاریخی و 160 سال نیز همکاری های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مربوط می شود.