رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در طول چهل سال انقلاب و پانزده سال قبل انقلاب زیر و بمهای زیادی وجود داشت، کسانی بوده و هستند که از روز اول همت کردند و به امام اقتدا کردند؛ امامی که میگفت عالم محضر خداست و در محضر خدا گناه نکنید.
به گزارش جماران؛ رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: در انتخابات اخیر ریاست جمهوری وقتی تشکیلات موافق نبود، لازم بود مرحوم حبیبی رویکرد خود را عوض کند او عوض کرد، چون اتحاد را مورد توجه قرار میداد.
محمدرضا باهنر در مراسم ترحیم محمد نبی حبیبی که در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد، اظهار کرد: قطعاً روح بلند مرحوم حبیبی راضی است که ما تبریک عرض کنیم چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را و بزرگوارانی که طی این چهل سال همت خود را به کار بستند.
وی ادامه داد: در طول چهل سال انقلاب و پانزده سال قبل انقلاب زیر و بمهای زیادی وجود داشت، کسانی بوده و هستند که از روز اول همت کردند و به امام اقتدا کردند؛ امامی که میگفت عالم محضر خداست و در محضر خدا گناه نکنید.
این فعال سیاسی افزود: از امام میپرسیدند تا به حال از چیزی ترسیدید و امام میگفت که جز خدا از هیچ چیز نترسیدهام و به همین دلیل است زمانی که میخواستند او را دستگیر کنند با زمانی که در هواپیما در سال ۵۷ به کشور بازمیگشت، هیچ تفاوتی نداشت و این را همراهان او که در این دو واقعه حاضر بودند، میگویند.
باهنر با یادآور شد: زمانی مقام معظم رهبری میخواستند اخلاص را تعریف کنند، میگفتند کار مخلصانه کارهای قبل از انقلاب بود.
وی ادامه داد: آن مبارزان طمع نداشتند که رییسجمهور، وزیر و یا امام جمعه شوند. در این مسیر عدهای خسته شدند و کوله بار را بر زمین گذاشتند و بعضی دوربرگردان دور زدند و برخی پشیمان شدند و برخی هم به این راه ادامه دادند.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد: مرحوم حبیبی یکی از آنهایی بود که در این راه ماند و در مدتی که من ایشان را میشناسم - که تقریباً چهل سال میگذرد - در هر مقطعی از انقلاب که گفتند، وظیفه انجام کاری را داری، احساس مسؤلیت میکرد و وظیفه خود میدانست که آن کار انجام دهد.
باهنر گفت: مرحوم حبیبی وقتی وارد بحث عمرانی و سیاسی میشد از کار فرهنگی غفلت نداشت، ایشان ضمن اینکه به تشکیلات اهمیت میداد، اگر فکر میکرد وظیفه شرعی با وظیفه تشکیلاتی یکی نیست، قطعاً به وظیفه شرعی خود عمل میکرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در انتخابات اخیر ریاست جمهوری وقتی تشکیلات موافق نبود، لازم بود مرحوم حبیبی رویکرد خود را عوض کند او عوض کرد، چون اتحاد را مورد توجه قرار میداد.