رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: دشمن بارها و بارها به این فکر کرده که به مراکز هسته‌ای ایران حمله کند، اما با وجود پدافند غیرعامل این برنامه‌ریزی خنثی‌ها شده‌اند.

به گزارش جماران، سردار احمد وحیدی طی سخنانی در اولین گردهمایی دانش‌آموختگان و نخبگان پدافند غیرعامل که در سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، گفت: مسئله دشمن‌شناسی از اهمیت بالایی برخوردار است و گاهی بعضی‌ها می‌گویند که دشمن کجا بود و اگر ما این مسئله را حل نکنیم دچار مشکل بزرگ خواهیم شد، زیرا نباید لحظه‌ای از دشمن غافل بود، لذا خودمان را باید در جبهه‌ای بدانیم که دشمن دائم علیه ما فکر می‌کند و اقدام می‌کند.

وی ادامه داد: اگر پدافند غیرعامل همه زحمات را انجام دهد و مردم و مسئولان مقابل دشمن هوشمند باشند، این زحمات نتیجه می‌دهد.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه به دلیل بصیرت، جمهوری اسلامی در هر جایی که با دشمن درگیر بوده، پیروز شده است گفت: دشمنان فکر می‌کنند که ایران در تلاش برای سلطه فیزیکی و ایجاد امپراتوری است، اما آن‌ها در اجرای سیاست‌های خود شکست خورده‌اند و این شکست به‌گونه‌ای است که امروز تظاهرکنندگان فرانسوی می‌گویند که از انقلاب اسلامی ما الگو گرفته‌اند.

وحیدی با بیان اینکه دشمن حق دارد که از ما خشمگین باشد افزود: وقتی دشمن مقایسه‌ای بین بودجه نظامی ایران با کشورهای منطقه انجام می‌دهد، می‌بیند که ما با کمترین بودجه موفق‌تر از آن‌ها هستیم.

وی تصریح کرد: هرچند دشمن بارها از ما شکست خورده است، اما نباید او را کوچک بشماریم و در اینجا پدافند غیرعامل به عنوان تأمین‌کننده قدرت دارای ارزش و اهمیت است. دشمن بارها و بارها به این فکر کرده که به مراکز هسته‌ای ایران حمله کند، اما با وجود پدافند غیرعامل این برنامه‌ریزی خنثی‌ها شده‌اند.

رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با اشاره به ضعف در فهم دقیق منابع گفت: رهبر معظم انقلاب بارها تلاش کرده‌اند تا ما را به سمت فهم دقیق منابع هدایت کنند. ما منابع قدرت چندلایه‌ای داریم که شناخت صحیح از آن‌ها ضروری است و پدافند غیرعامل به شناخت منابع و اجرایی شدن آن‌ها کمک می‌کند.

وحیدی با بیان اینکه اگر نوع نگاهمان به کلان کشور، سیستمی باشد خواهیم توانست معماری کلان و اساسی در سطح سیستمی ایجاد کنیم گفت: پدافند غیرعامل در معماری کلان سیستمی کشور و تسریع در مدیریت بحران و افزایش بازدارندگی تأثیرگذار است.

وی با تأکید بر این موضوع که دنیای فناوری امروز، شگفتی‌ساز است افزود: برخی فناوری‌ها مثل بلاک‌چین یک‌دفعه ظهور می‌کنند و ما را غافل‌گیر می‌کنند و این غافل‌گیری حتی ممکن است منجر به فروپاشی تمدن‌ها شود، لذا برای جلوگیری از دچار شدن به غافل‌گیری راهبردی باید از طریق پدافند غیرعامل فرصت بازاندیشی راهبردی را داشته باشیم و همچنین پدافند غیرعامل این فرصت را می‌دهد که با دریافت ضربه اول بتوانیم سریع ضربه دوم را وارد کنیم.

وحیدی با بیان اینکه باید لایه‌های پدافند غیرعامل را به‌خوبی شناسایی کنیم تصریح کرد: شناخت این لایه‌ها به ما کمک می‌کند تا همه چیز را به تسخیر بکشانیم و به لایه‌های عمیق‌تر راه پیدا کنیم و کنترل این لایه‌های به این معنی است که به علم ناب دست یافته‌ایم و چاره‌ای جز پیگیری این علم ناب و شناخت لایه‌ها نداریم.

وحیدی در پایان اظهار کرد: باید به سازمان پدافند غیرعامل کمک کنیم تا شجره طیبه خودش را بارورتر سازد و هرچند مخالفت‌هایی وجود دارد که بعضی از روی جهل هستند، نباید بر طی کردن مسیر مهم پدافند غیرعامل تأثیرگذار باشد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.