معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: کمیسیونها و کارگروههای تخصصی مربوط به شاخصهای عدالت جنسیتی با حضور همه اعضای کارگروه از جمله نمایندگان قوه قضاییه و شورای انقلاب فرهنگی برگزار شده است و دراین جلسات شاخصهای کلی که عمدتا در زمینهای مربوط به آموزش، بهداشت، اشتغال و ورزش بود، تدوین و نهایی شد.
به گزارش جماران؛ معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده از بررسی اشتغال و بهداشت زنان در هیأت دولت خبر داد.
معصومه ابتکار امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران درباره آخرین مصوبات حوزه زنان و خانواده در هیأت دولت گفت: یکی از مصوباتی که در برنامه ششم به عنوان تکلیف معاونت زنان و دولت اعلام شده، عدالت جنسیتی است. در این زمینه یکی از سازو کارهایی که مورد توجه قرار گرفت، تشکیل ستاد ملی زن و خانواده بود.
وی افزود: ستاد ملی زن و خانواده برای نخستین بار اسفند ماه سال قبل با حضور رییس جمهوری برگزار شد و سه مصوبه خیلی خوب در این ستاد به تصویب رسید که نخستین مصوبه درباره تنظیم شاخصهای عدالت جنسیتی بود. کمیسیونها و کارگروههای تخصصی مربوط به شاخصهای عدالت جنسیتی با حضور همه اعضای کارگروه از جمله نمایندگان قوه قضاییه و شورای انقلاب فرهنگی برگزار شده است و دراین جلسات شاخصهای کلی که عمدتا در زمینهای مربوط به آموزش، بهداشت، اشتغال و ورزش بود، تدوین و نهایی شد.
معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: دومین مصوبه ستاد ملی زن وخانواده مربوط به آموزشهای قبل، حین و بعد از ازدواج بود که دراین زمینه یک تقسیم کار بین دستگاهی انجام شد و براساس آن وزارت ورزش و جوانان مسئولیت جدی در این زمینه پیدا کرد. به دلیل آن که هماهنگیهایی مربوط به این حوزه بر عهده ستاد ملی زن وخانواده است، تا کنون جلساتی برای ارائه گزارش دستگاهها در این زمینه برگزار شده و در آینده نیز برگزار خواهد شد.سومین مصوبه شورای ملی زن و خانواده نیز درباره راهکارهای مرتبط با ورزش و نشاط زنان و دختران است که خوشبختانه وزارت ورزش این مصوبه را با قوت پیگیری میکند.
وی درباره بودجه زنان و خانواده در بودجهریزی سال ۹۸ گفت: در حوزه خانواده سیاستهای کلی نظام مورد نظر قرار میگیرد انشاالله ردپای خیلی خوبی از سیاستها و برنامههای مرتبط با ارتقاء و بهبود وضعیت زنان در بودجه سال۹۸ وجود خواهد داشت.