نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: حضرت علی(ع) میفرماید جلسات عمومی داشته باش و متواضعانه بنشین نه از روی تکبر. بگونهای رفتار کن که افراد بدون لکنت زبان و بدون ترس حرف بزنند. حکومت روی سعادت نمیبیند مگر یک ضعیف بتواند از یک قوی حق خود را بگیرد این پیام علی(ع) است.
به گزارش جماران؛ نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عدالت، نور چشم جامعه است و عدالت میتواند جامعه را از گزندها در امان بدارد.
مسعود پزشکیان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در سی یکمین همایش اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در تبریز ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به مهمانان گفت: صحبت کردن در جمع وکلا سخت است. باور ما بر این است عدالت در جامعه جاری و ساری شود خدا میگوید بر هر امتی پیامبر فرستادیم تا عدالت را برقرار کنیم. ما معتقدیم امام زمان(عج) خواهد آمد و طبق روایات زمین را از عدالت پر میکند. ما منتظر آمدن او هستیم تا براساس عدالت حکم کند.
وی افزود: حضرت علی(ع) در نامه به مالک اشتر در مورد انتخاب قاضی میگوید آدمی را قاضی کن که در ذهن تو برترین است حضرت میفرماید کسی را انتخاب کن که بزرگی کار برلب او سخت نباشد. آدمی را انتخاب کن که اگر اشتباه کرد، راحت برگردد، نترسد و بگوید حکم اشتباهی دادم. وقتی شبههای دارد کاری نکند و این کار بهتر است از اینکه حکم اشتباه دهد. قاضی باید صبر کند تا دلایل مشخص شود و بعد از آن حکم صادر کند. ما مشکلات زیادی در این زمینه حس میکنیم و میبینیم اتفاقاتی میافتند که نباید بیافتد.
نماینده تبریز یادآور شد: در ادامه حضرت علی(ع) میفرماید جلسات عمومی داشته باش و متواضعانه بنشین نه از روی تکبر. بگونهای رفتار کن که افراد بدون لکنت زبان و بدون ترس حرف بزنند. حکومت روی سعادت نمیبیند مگر یک ضعیف بتواند از یک قوی حق خود را بگیرد این پیام علی(ع) است.
وی خاطرنشان کرد: حضرت علی(ع) در ادامه به بیان ویژگی قاضی میپردازد و میفرماید در مقابل حرفهای آنها صبور باش. بگذار آنها حرف خود را بزنند. آیا نوع حرف زدن و عمل ما آنگونه است که امام علی (ع) میگوید؟ باید موقع وکالت بدون لکنت زبان حرف بزنیم آیا اینگونه است؟ باید کاری کنیم عدالت در جامعه حاکم شود.
پزشکیان تاکید کرد: شما وکلای عزیز مسئولیت سنگینی دارید. قضات مسئولیت سنگینی دارند بنابر فرمایش حضرت علی(ع) قضات باید بر اساس یقین تصمیم بگیرند نه ظن. امیدوارم این جلسات باعث شود بستر عدالت در جامعه محیا شود. عدالت، نور چشم جامعه است و عدالت میتواند جامعه را از گزندها در امان بدارد.