معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت در سال جاری ۲۳ هزار میلیارد تومان در جهت تامین سلامت مردم هزینه خواهد کرد، افزود: هر ثانیه ۷۰۰ هزار تومان توسط سازمان بیمه سلامت هزینه میشود که مردم باید در جریان این اقدامات قرار گیرند و علاوه بر این نسبت به دفترچه و حقوق بیمهای خود آگاهی لازم را داشته باشند.
به گزارش جماران؛ شاهرخ رامزی معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت اظهار داشت: مدیری موفق است که بتواند از تمام امکانات خود در راستای اهداف سازمانی به خوبی استفاده کند.
وی با تاکید بر اینکه روابط عمومی ویترین سازمان محسوب میشود، ادامه داد: روابط عمومی به عنوان یکی از ابزارهای مهم در معرفی دستگاههای اجرایی نقش مهمی دارد. مردم با نگاه به عملکرد روابط عمومی پی به عملکرد سازمان میبرند. در واقع برای ایجاد رضایت دریافت کنندگان خدمت نقش روابط عمومی بسیار حائز اهمیت است.
رامزی گفت: امسال در راستای سیاستهای مدیریتی جدید چارچوبها و دستورالعملهای مشخصی در روند فعالیتهای سازمان بیمه سلامت بنا گذاشته شده است که مبتنی بر انضباط مالی، صیانت از حقوق بیمه شدگان و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات به مردم است تا مجموعهای از دستورالعملها به ادارات کل استانی ابلاغ شود.
وی با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت در سال جاری ۲۳ هزار میلیارد تومان در جهت تامین سلامت مردم هزینه خواهد کرد، افزود: هر ثانیه ۷۰۰ هزار تومان توسط سازمان بیمه سلامت هزینه میشود که مردم باید در جریان این اقدامات قرار گیرند و علاوه بر این نسبت به دفترچه و حقوق بیمهای خود آگاهی لازم را داشته باشند.
معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت بر آگاهی و اطلاع رسانی دقیق به مردم تاکید کرد و گفت: قرار بود ۵ میلیون نفر از اقشار نیازمند کشور تحت پوشش صندوق بیمه همگانی قرار گیرند، ولی این عدد به ۱۴ میلیون نفر رسید در حالی که برخی افراد از سایر صندوقها به این صندوق مهاجرت کردند در حالی که هزینه پرداخت حق بیمه را داشتند؛ بنابراین باید مردم را آگاه کنیم تا کسی که نیازمند نیست از سایر صندوقها استفاده کند و اجازه دهد این اعتبارات بابت اقشار محروم هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه بیمه سلامت به عنوان سازمان ارائه دهنده خدمت باید در رعایت حقوق شهروندی پیشگام باشد، بیان کرد: راهاندازی سامانه ۱۶۶۶، استقرار معاونت آی تی و استقرار میزخدمت ناشی از این است که قائل به حقوق شهروندی هستیم و باید پاسخگوی مردم باشیم.
رامزی در بخش دیگری از سخنان خود از راهاندازی شورای راهبری آموزش و ارتقاء سلامت سازمان بیمه سلامت در راستای ارتقای سطح زندگی سالم مردم خبر داد و گفت: باید به پیشگیری قبل از درمان توجه کنیم. ما تکلیف داریم در جهت ارتقاء مهارتهای زندگی افراد اعم از رفتار در خانواده، جامعه، نحوه برخورد با کودکان و رژیم غذایی تلاش کنیم و بر این باوریم که هزینه پیشگیری بسیار کمتر از درمان است.
وی در ادامه با بیان اینکه در طول ۶ ماه گذشته حدود هزار میلیارد تومان در ماه به استانها برای پرداخت مطالبات مراکز ارائه دهنده خدمت توزیع شده است، اظهار کرد: این رقم بدون در نظر گرفتن ۳ هزار میلیارد تومان اسناد خزانهای است که بابت مطالبات سالهای گذشته به استانها توزیع شده است.
معاون برنامه ریزی، مدیریت و توسعه منابع سازمان بیمه سلامت ادامه داد: پیش بینی شده بود که سازمان با ۱۱ هزار میلیارد تومان بدهی وارد سال ۹۷ شود، ولی با درایت مدیریت سازمان و همکاری مسئولان ارشد کشوری سال ۹۷ را با حدود ۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بدهی شروع کردیم که امروز این رقم به حدود ۴ هزار میلیارد تومان کاهش یافته است.
وی افزود: در پی موافقت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ۵ میلیون یورو معادل ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به منظور پرداخت بدهیها در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار خواهد گرفت که با این اقدام بعد از سالها بدهی سازمان صفر خواهد شد. الیته این موضوع به این معنی نیست که مدیریت نکنیم بلکه همواره باید تلاش کنیم تا تعهد مازاد بر اعتبار ایجاد نشود و با ایجاد انضباط مالی به مرور شاهد باشیم که سازمان بدون دغدغه زیان انباشته با سطح بالای کیفی خدمات خود را به مردم ارائه دهد.
رامزی از تشکیل اداره مستقل روابط عمومی در استانها خبرداد و گفت: روابط عمومی میتواند حلال بسیاری از مشکلات مدیریتی باشد و با این باور به اصلاح ساختار ادارات کل بیمه سلامت در استانهای کشور توجه خواهیم کرد تا در نهایت روابط عمومی از جایگاه و شان لازم برخوردار شود.