سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان توضیح داد: مدیران اجرایی عملیات نظامی دو کشور ایران و پاکستان از طریق خط تلفن اضطراری با یکدیگر در ارتباطند و اطلاعات مورد نظر را با یکدیگر مبادله می کنند و از سوی دیگر عملیات زمینی و هوایی برای یافتن محل ربوده شدگان و مخفیگاه های تروریست ها همچنان ادامه دارد.
به گزارش جماران؛ دولت پاکستان آمادگی خود را در همکاری با جمهوری اسلامی ایران برای جست و جو و یافتن سرنخ هایی از سرنوشت مرزبانان ایرانی ربوده شده از سوی یک گروه تروریستی در مرز مشترک دو کشور اعلام کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان عصر امروز در نشست هفتگی با خبرنگاران داخلی و خارجی از ربوده شدن تعدادی از مرزبانان ایرانی از سوی یک گروه تروریستی در نقطه صفر مرزی و در نزدیکی گذرگاه مرزی میرجاوه و تفتان ابراز تاسف کرد و گفت: محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران نیز در تماس تلفنی با شاه محمود قریشی (همتای پاکستانی خود) درباره ربوده شدن مرزبانان ایرانی در 16 ماه اکتبر به تبادل نظر پرداخت.
«محمد فیصل» گفت: قریشی به همتای ایرانی خود اطمینان داد که نیروهای نظامی و امنیتی پاکستان با همکاری مشترک با نیروهای امنیتی و مرزی ایران در تلاشند تا از سرنوشت ربوده شدگان خبری به دست آورند.
وی توضیح داد: مدیران اجرایی عملیات نظامی دو کشور ایران و پاکستان از طریق خط تلفن اضطراری با یکدیگر در ارتباطند و اطلاعات مورد نظر را با یکدیگر مبادله می کنند و از سوی دیگر عملیات زمینی و هوایی برای یافتن محل ربوده شدگان و مخفیگاه های تروریست ها همچنان ادامه دارد.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان به نقل از محمود قریشی گفت: این حادثه کار دشمنان مشترک دو کشور است، زیرا که آنها از اینکه دو کشور همسایه به یکدیگر نزدیک شده است به شدت ناخرسندند.
وی به نقل از وزیر خارجه پاکستان، مرزهای مشترک دو کشور همسایه را مرزهای آشتی و صلح خواند و گفت:دولت اسلام آباد در جهت تعهدات خود اجازه نخواهد داد تا بداندیشان با این نوع اقدام های مجرمانه به اهداف خود برسند.
محمد فیصل تصریح کرد:وزیر خارجه ایران همچنین در گفت و گوی تلفنی با قریشی برضرورت رفع موانع در مسیر گسترش روابط دو جانبه بر افزایش تلاش های دو جانبه برای تامین امنیت و ثبات در امتداد مرزهای مشترک تاکید کرد.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین بار دیگر به اهمیت توافقنامه هسته ای ایران اشاره کرد و گفت:همه طرف های درگیر در این توافقنامه بین المللی باید به این توافقنامه احترام بگذارند.
وی در واکنش به تحریم های آمریکا علیه ایران گفت:هیچ راهی جز ادامه گفت و گوهای دیپلماتیک برای برون رفت از اختلاف ها به وجود آمده در توافقنامه برجام وجود ندارد.
محمد فیصل به عزیمت هزاران نفر از مردم پاکستان برای حضور در مراسم اربعین حسینی در عراق اشاره کرد و گفت:هماهنگی خوبی بین اسلام آباد و عراق برای خدمات رسانی به زائران پاکستانی دیده می شود.
وی افزود:دولت پاکستان برای رفع برخی مشکلات ویزای زائران با دولت عراق در ارتباط است.
سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین به اوضاع افغانستان اشاره کرد و گفت:تنها راه پایان تنش و درگیری ها در این کشور، آمدن به پای میز مذاکرات است و این مشکل، باید تنها با مشارکت مردم افغانستان برطرف شود.
وی از آغاز گفت و گوهای آشتی ملی در افغانستان حمایت کرد و گفت:دولت پاکستان آماده همکاری در این زمینه است.
محمد فیصل ادامه داد:دولت پاکستان از بازگشت امنیت و ثبات در افغانستان به عنوان کشور مهم و همسایه استقبال می کند.
وی به اقدام ارتش پاکستان در حصارکشی، کشیدن سیم خاردار و کندن خندق در مرزهای مشترک اشاره کرد و گفت:این اقدام های برای جلوگیری از ترددهای غیر قانونی در مرزهای مشترک صورت می گیرد.
وی از پروژه های گاز رسانی و برق رسانی بین کشورهای آسیای میانه و افغانستان و پاکستان حمایت کرد و یادآورشد که طرح برق رسانی 'کاسا 1000' و همچنین خط انتقال گاز تاپی می تواند سبب شکوفایی اقتصادی و توسعه بازرگانی در منطقه شود.
سفارت پاکستان در تهران: متعهد به همکاری با ایران در موضوع ربوده شدن مرزبانان هستیم
سفارت پاکستان در ایران در واکنش به ربوده شدن جمعی از مرزبانان ایرانی در منطقه مرزی میرجاوه، در بیانیهای با محکوم کردن این حادثه گفت: دولت پاکستان در این موضوع، خود را به همکاری با ایران متعهد میداند.
روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی روز سه شنبه هفته جاری در اطلاعیهای از ربوده شدن تعدادی از بسیجیان بومی و مرزبانان در نقطه صفر مرزی در جنوب شرق کشور با خیانت عوامل نفوذی در این حادثه خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: شامگاه گذشته (دوشنبه 23 مهر) تعدادی از بسیجیان بومی و نیروهای هنگ مرزی که در پایگاه مراقبتی در نقطه صفر مرزی (میرجاوه) استقرار داشتند، با خیانت و تبانی عامل یا عوامل نفوذی گروهک های ضد انقلاب ربوده شدند.
این اطلاعیه با اشاره به اینکه این پایگاه از استحکامات خوبی برخوردار بوده، خاطرنشان کرده است: عوامل گروهک های تروریستی که از سوی سرویسهای بیگانه هدایت و پشتیبانی میشوند، با فریب و تطمیع عوامل نفوذی، این حادثه را در نقطه صفر مرزی و رو به روی یکی از پاسگاه های مرزی کشور پاکستان صورت دادهاند.
سفارت پاکستان در ایران نیز روز پنجشنبه با انتشار بیانیهای با محکوم کردن ربوده شدن چندتن از مرزبانان ایرانی از سوی یک گروه تروریستی در مرز پاکستان، با ابراز تاسف از این حادثه اعلام کرد: پاکستان خود را متعهد به همکاری با ایران جهت نجات جان نیروهای مرزی میداند.
سفارت پاکستان در ایران در ادامه بیانیه خود، با بیان گفت و گوی تلفنی «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران با «شاه محمود قریشی»همتای وی آمده است: وزیر خارجه پاکستان از این حادثه به شدت ابراز تاسف کرده است.
سفارت پاکستان در ایران همچنین به نقل از وزیرخارجه این کشور به نارضایتی دشمنان مشترک ایران و پاکستان از نزدیکی دو کشور اشاره و گفته است: «قریشی» تعهد کامل خود را برای همکاری با ایران اعلام کرده است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است:دولت پاکستان خود را متعهد دانسته که به هیچ شخص و گروهی اجازه ندهد که روابط دوستانه اسلامآباد و تهران را به خطر بیندازد و دو کشور ایران و پاکستان، تمامی تلاش خود را برای حفظ مرز مشترک به عنوان مرز صلح و دوستی به کار می بندند.
در بخش پایانی این بیانیه آمده است:پاکستان باردیگر با بیان همبستگی با مردم ایران و محکومیت اقدامات تروریستی اعلام می کند که این اقدامات، از سوی گروههایی پیگیری میشود که در پی تخریب روابط بردارانه دو کشور همسایه هستند.