رییس سازمان انرژی اتمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر به نقطه ای رسیده ایم که از این به بعد می توانیم بسیار سریع در زمینه های مختلف علمی و صنعتی پیش برویم و امیدوار باشیم در آینده نه چندان دور وقتی که مقداری شرایط بهتر شد، شاهد پیشرفت در امور صنعتی، فنی و علمی باشیم و این را نه از باب غلو و یا از باب آرزو بلکه به عنوان یک واقعیت مطرح می کنم.
به گزارش جماران؛ معاون رییس جمهوری و رییس سازمان انرژی اتمی با بیان این که طرح درهم تنیدگی فوتونها که از سوی مرکز ملی علوم و فنون لیزر در دست اجراست و با اجرای این طرح گام بلندی برداشته ایم، گفت: مردم ایران توانایی ابتکار، نوآوری و پیشرفت را در شرایط سخت دارند.
علی اکبر صالحی در جریان بازدید از غرفه علوم لیزر و سالن صنعت نانو که با حضور 570 شرکت داخلی و خارجی در حال برگزاری است، گفت: این نمایشگاه در نوع خود در خاورمیانه بی همتاست و من به عنوان یک ایرانی به خودم بالیدم و امیدوارتر شدم.
صالحی افزود: وقتی این نمایشگاه ها را می بینیم که فرزندان با همت و متخصصان فرهیخته ما چقدر می توانند در این شرایط بسیار سخت همچنان با نوآوری و ابتکار پدیده های جدیدی را خلق کرده و صنعت کشور را گام به گام پیش ببرند، جای شکرگزاری دارد.
وی اظهار داشت: اگر ما بتوانیم وضعیت اقتصادی را هم سر و سامان دهیم، به طور یقین ناظر بر یک حرکت عظیم خواهیم بود.
صالحی خاطر نشان کرد: در حال حاضر به نقطه ای رسیده ایم که از این به بعد می توانیم بسیار سریع در زمینه های مختلف علمی و صنعتی پیش برویم و امیدوار باشیم در آینده نه چندان دور وقتی که مقداری شرایط بهتر شد، شاهد پیشرفت در امور صنعتی، فنی و علمی باشیم و این را نه از باب غلو و یا از باب آرزو بلکه به عنوان یک واقعیت مطرح می کنم.
رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: برخی از کارهایی که امروز در غرفه ها مشاهده کردیم از نظر کیفیت چیزی کمتر از نمونه کارهای خارجی نداشت و ابتکاری که به خرج داده بودند و با فکر نویی که داشتند، توانستند تجهیزاتی تولید کنند که برای نخستین بار در کشور استفاده می شود.
صالحی تصریح کرد: قطعا در آینده شرایط بهتری خواهد بود و به لطف خدا به زودی از این گردنه های سخت عبور خواهیم کرد و یقینا کشور ما در یک شرایط بسیار خوبی قرار می گیرد.
وی همچنین درباره آخرین وضعیت طرح درهم تنیدگی فوتون ها که از سوی مرکز ملی علوم و فنون لیزر در دست اجراست، گفت: درهمتنیدگی در حد آزمایشگاهی بود. ما میخواهیم در یک فاصله 7 کیلومتری هم این کار را انجام دهیم که اگر موفق شویم، گام بلندی برداشته ایم.
معاون رییس جمهوری افزود: گام بعدی اجرای این طرح در فاصله 15 کیلومتری است و به همین روش پیش میرویم تا پدیده درهمتنیدگی را در فاصله های دورتر محقق کنیم.
صالحی اظهار داشت: اگر ما بتوانیم از یک فاصله ای فراتر برویم در آن صورت میتوانیم در آینده میان مدت در ماهواره ها وارد شویم و ارتباطات ماهواره ای را از این طریق داشته باشیم.
رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: امیدوار هستیم اجرای این طرح در فاصله 7 کیلومتر را تا آخر سال بتوانیم به نتیجه برسانیم.
یازدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو از ۲۱ تا ۲۴ مهرماه در سالن خلیج فارس نمایشگاه بین المللی برگزار می شود.