الکس فیشمان، تحلیلگر امور نظامی در روزنامه عبری زبان "یدیعوت آحارونوت" در مقاله‌ای تاکید کرد: اسرائیل معمولا تمایل دارد که رهبران عرب را دست کم بگیرد اما در خاورمیانه نیز رهبران استثنایی وجود دارند. هنگامی که نصرالله تهدید می‌کند ما باید به طور جدی به سخنان وی گوش کنیم چراکه او مردی است که به هر آنچه وعده داده پایبند بوده و به آن عمل کرده است.

به گزارش جماران؛ روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم در گزارشی به قلم "زهیر اندراوس" نوشت: «سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان یک شخصیت کاریزماتیک و فوق‌العاده است و همیشه به دریافت اطلاعاتی درباره آنچه در اسرائیل در جریان است، اصرار می‌ورزد. به همین جهت، وی علاوه بر آشنایی کامل با نقشه سیاسی اسرائیل جامعه آن را نیز خوب می‌شناسد و از این اطلاعات برای ارسال پیام‌هایی استفاده می‌کند که تاثیر روانی زیادی دارند. نصرالله پس از عقب‌نشینی اسرائیل از لبنان در سال ۲۰۰۰ در سخنرانی در منطقه "بنت جبیل" جامعه اسرائیل را تشبیه به تار عنکبوت کرد که به راحتی می‌توان آن را نابود کرد.»

این روزنامه در ادامه گزارش خود نوشت، این‌ عبارات مطالبی است که "یونی گراف"، مربی اسرائیلی با تصویب وزارت آموزش رژیم صهیونیستی که نفتالی بنت در راس آن است در کتاب خود آورده که به عنوان کتاب درسی در مدارس اسرائیل به دانش‌آموزان یهودی تدریس می‌شود.

از سوی دیگر، الکس فیشمان، تحلیلگر امور نظامی در روزنامه عبری زبان "یدیعوت آحارونوت" در مقاله‌ای تاکید کرد: اسرائیل معمولا تمایل دارد که رهبران عرب را دست کم بگیرد اما در خاورمیانه نیز رهبران استثنایی وجود دارند. هنگامی که نصرالله تهدید می‌کند ما باید به طور جدی به سخنان وی گوش کنیم چراکه او مردی است که به هر آنچه وعده داده پایبند بوده و به آن عمل کرده است.

"تسفی یحزکئیلی"، نویسنده و تحلیگر سرشناس اسرائیلی نیز در گفت‌وگو با شبکه ۱۰ رژیم صهیونیستی اظهار کرد: من از سخنان نصرالله نسبت به قدرت حزب الله اطمینان پیدا می‌کنم. ما باید تهدید نصرالله درباره فتح جولان را جدی بگیریم، چراکه اگر جنگجویان حزب‌الله به مناطق مرزی برسند، برای مقابله با اسرائیل کارآمدتر هستند.

همچنین گابی تسور، فرمانده سابق نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی معتقد است که نصرالله توانسته است حزب الله را از نظر توان نظامی به یکی از قویترین سازمان‌های جهان تبدیل کند و توان رزمی و زرداخانه موشکی آن و همچنین شیوه‌های جنگی آن را برای جنگ‌ آینده رشد دهد.

دانی روبینشتاین، روزنامه‌نگار و شرق شناس اسرائیلی نیز گفته است که نصرالله فرد بزرگی است که فلسطینی‌ها و تمامی عرب‌ها به وی شخصیتی بالاتر از جمال عبدالناصر، (رهبر تاریخی مصری‌ها) در زمان خود می‌دهند. عبدالناصر در ژوئن ۱۹۶۷ شش روزه در مقابل اسرائیل ایستاد اما سید حسن نصرالله یک چهارم جمعیت اسرائیل را بیش از چهار ماه در پناهگاه زندانی کرد.

علاوه بر این‌، نتایج یک نظرسنجی عمومی انجام شده در دانشکده "تل حای" رژیم صهیونیستی حاکی از آن است که ۸۰ درصد از یهودیان اسرائیل هر کلمه‌ای را که دبیرکل حزب‌الله لبنان بر زبان می‌آورد را باور می‌کنند. این درحالی است که این افراد به اظهارات رهبران خود اعتقادی ندارند.

روزنامه عبری زبان "هاآرتص" نیز درباره شخصیت نصرالله با پرداختن به نفوذ تصویر وی در درون اسرائیل نوشته است: آگاهی جمعی اسرائیلی‌ها از طریق جنگ‌هایی که نصرالله وارد آن شده حاصل نشده بلکه آنها با وی از طریق تصویر قابل اعتماد، متعهد و متخصص در امور اسرائیل که طی سال‌های گذشته از خود ترسیم کرده، آشنا شده‌اند.

این روزنامه در ادامه نوشت: نصرالله برای اولین بار به عنوان یک رهبر عرب توانست تصویر کلیشه‌ای رهبران عرب را از بین ببرد و ثابت کرد که فرد قابل اعتمادی است و در سخنان و اعتقاداتش دقیق است و دروغ نمی‌گوید. در نتیجه همین امر مسؤولان رسانه‌ای اسرائیل تصمیم گرفتند که با سخنان سید حسن نصرالله به عنوان یک سلاح بالفعل و واقعی علیه اسرائیل برخورد کنند. همین واقعیت باعث شده که وی بگوید اسرائیلی‌ها او را بیشتر از رهبران خودشان باور دارند.

ایلی یشای، معاون نخست وزیر اسرائیل در زمان جنگ دوم لبنان نیز گفته است: حزب الله علی‌رغم قابل مقایسه نبودن توانش با توان ما، قادر است جنگ روانی را با موفقیت مدیریت کند و این درحالی است که اسرائیل طی جنگ در عملکرد رسانه‌ای‌ خود شکست خورد و تریبون در اختیار دشمن قرار گرفت. روزی نگذشته است که نصرالله روحیه ما را تضعیف نکرده باشد و اعصاب اسرائیلی‌ها را به بازی نگرفته باشد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.