پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ضرورت عدالت اجتماعی و جنسیتی در کشور عنوان کرد: این امر باید در سطوح مختلف مدیریتی و سیاست‌گذاری مورد توجه قرار گیرد و به زنان به عنوان گیرندگان خدمات توجه ویژه‌ای شود.

به گزارش جماران؛ معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: طرح گفت‌وگوی ملی خانواده در ۲۰ استان آغاز شده است.

معصومه ابتکار در شورای اداری استان اظهار کرد: انسجام و اتحاد بین مسئولان اجرایی کشور می‌تواند در تحقق اهداف دولت تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و خروج آمریکا از برجام و مشکلات اقتصادی کشور عنوان کرد: در این شرایط شاهد تحریم های ظالمانه علیه کشور بودیم و البته برخی عوامل داخلی نیز در ایجاد مشکلات اقتصادی تاثیرگذار بودند.

ابتکار با اشاره به ضرورت عدالت اجتماعی و جنسیتی در کشور عنوان کرد: این امر باید در سطوح مختلف مدیریتی و سیاست‌گذاری مورد توجه قرار گیرد و به زنان به عنوان گیرندگان خدمات توجه ویژه‌ای شود.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ماده ۱۰۱ برنامه ششم توسعه و همچنین سیاست‌ها و تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور در رابطه با عدالت جنسیتی عنوان کرد: در این راستا مسئولان اجرایی کشور در هر سطحی باید این امر را مدنظر قرار دهند.

وی با تاکید بر تحقق عدالت جنسیتی و همچنین اعلام شاخص‌ها و ماموریت‌های دستگاه‌های مختلف از سوی ستاد ملی زن و خانواده گفت: این شاخص‌ها به زودی از سوی این ستاد اعلام خواهند شد.

ابتکار با اشاره به همکاری این معاونت با وزارتخانه‌های مختلف در راستای رفع مشکلات حوزه زنان بیان کرد: یکی از این اقدامات همکاری با وزارت آموزش و پرورش و برگزاری نشست‌های مشترک برای ارائه آموزش‌های تربیت بدنی و ورزشی به دانش‌آموزان دختر مقطع ابتدایی است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ماده ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه در راستای تقویت ارکان خانواده گفت: همچنین مصوبه ارائه آموزش‌های قبل و بعد از ازدواج در ستاد ملی خانواده تصویب شده و دستگاه‌های اجراکننده آن مشخص شده است.

وی با اشاره به اجرای طرح گفت‌وگوی ملی خانواده گفت: این طرح تاکنون در ۲۰ استان آغاز شده و طی امروز نیز در لرستان به عنوان ۲۱ امین استان کلید خورد.

ابتکار با تاکید بر ضرورت رفع مشکل اختلال ارتباطی در بین خانواده‌ها عنوان کرد: همچنین گفت‌وگوی بین نسلی در کشور یک ضرورت است.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه به مصوبه انتصاب ۳۰ درصدی زنان در پست‌های مدیریتی گفت: این مصوبه در حال اجرا بوده اما تا تحقق ۳۰ درصد فاصله زیادی داریم و باید تا پایان دولت این امر به طور کامل عملیاتی اجرا شود.

وی با بیان اینکه ۴۰ درصد بدنه دولت را خانم‌ها تشکیل داده‌اند بیان کرد: در این راستا زنان با توجه به توانمندی‌هایی که دارند باید در عرصه سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری حضور داشته باشند.

ابتکار با اشاره به اجرای طرح کارآفرینی زنان و همچنین مشاغل سبز گفت: سند ارتقای وضعیت زنان در حال تدوین است و باید برای اجرای آن در بودجه سال ۹۸ بودجه لازم اختصاص یابد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.