به گزارش جماران،  آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی در دیدار فرمانده انتظامی استان قم با بیان این که یکی از بزرگترین نعمت‌هایی که خداوند متعال به ما عطا فرموده نظام مقدس جمهوری اسلامی است، اظهار کرد: ایران اسلامی به برکت رهبری‌های امام رضوان الله تعالی علیه و جانشین شایسته ایشان مقام معظم رهبری(مدظله العالی) روز به روز در حال شکفتگی و بالندگی است.

وی با اشاره به این که امنیت، مادر همه نعمت‌ها و تامین آن بر عهده نیروی انتظامی است، اظهار کرد: اگر امنیت نباشد هیچ کاری به سامان نمی‌رسد، اهمیت و عضمت این نعمت را همه کم و بیش می‌دانند اما دست اندرکاران به دلیل تجربه بیشتر، به اهمیت آن بیش از دیگران واقفند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: گاهی رخنه دشمن فیزیکی و انسانی است مانند کاری که تروریست‌ها می‌کنند و گاهی با تروریسم فکری از طریق جنگ نرم و روش‌های فرهنگی و با ابزار سایت‌ها در پی تحقق اهداف خود بوده و با تبلیغات علیه دستگاه‌ها، مسئولان و قوای سه گانه به دنبال اختلاف و بدبینی مردم نسبت به نظام هستند.

آیت‌الله مصباح یزدی افزود: افراد کم تجربه، زود فریب دشمنان را می‌خورند اما کسانی که از عقل و درایت کافی و همچنین بصیرت اجتماعی و تقوای دینی برخوردار هستند با صبر و شکیبایی و مشورت راه صحیح را انتخاب می‌کنند.

آیت‌الله مصباح یزدی با اشاره به حساسیت شهر مقدس قم در عرصه‌های دینی، سیاسی و بین المللی، افزود: دشمن همواره تلاش می‌کند تا نقشه‌های خود را در این شهر عمیق‌تر و سنجیده تر پیاده کرده و موفقیت‌هایی به دست آورد .

این استاد اخلاق با بیان این که دشمن غافل نیست و از طریق فضای مجازی در پی تخریب فرهنگ کشور است، اظهار کرد: متاسفانه دشمن از فضای مجازی به عنوان ابزاری در داخل خانه‌ها و دست بچه‌ها به عنوان اسباب بازی استفاده و فرهنگ دینی کشور را نشانه گرفته است.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به این که راه خطرناک پیش روی ما گسست خانواده‌هاست که فضای مجازی عامل آن محسوب می‌شود، گفت: بچه ها باید از پدر و مادر تربیت یاد گرفته و عواطف شان رشد کند اما با ورود فضای مجازی به خانواده‌ها متاسفانه این مهم رو به خاموشی است؛ گویا افرادی بیگانه در زیر یک سقف زندگی می‌کنند و فرزندان خود محور، خود فکر، خودخواه و بدون احساس مسئولیت و طلبکار تربیت شده که نتیجه این فرهنگ است.

آیت‌الله مصباح یزدی با طرح این سوال این که عامل فرهنگی را چگونه بایستی ساخت، گسترش داد و استفاده کرد، افزود: پیشگیری و درمان در حوزه فرهنگی تنها کار نیروی انتظامی نیست، کار معالجه حتماً با نهادهای فرهنگی است، وظیفه نیروی انتظامی نیست در این رابطه درخواست کند بلکه همه بایستی مشارکت کنند.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: باید با دلسوزی مسئولان، طرح جامعی برای مبارزه با فساد تهیه و ستاد مشترکی باشد که نظارت داشته تا سطح فرهنگ دینی ارتقا، تقویت و تعمیم یابد.

سردار عبدالرضا آقاخانی فرمانده انتظامی استان قم نیز در سخنانی، بر بصیرت افزایی کارکنان و ارتقای تعاملات با دستگاه های امنیتی و قضائی در رابطه با کاهش جرایم و همچنین لزوم برخورد جدی پلیس نسبت به هرگونه ناهنجاری اجتماعی تاکید کرد.
وی گفت: برطرف کردن دغدغه‌های مردم قم در حوزه مأموریتی نیروی انتظامی، جزء اولویت‌های این نیرو محسوب می‌شود.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.