ابتکار یکی از موضوعات مورد توجه و دغدغه روز را گفت و گوی بین نسلی دانست، افزود: نیازمند گفت و گوی بین نسلی به ویژه با دهه هفتادی ها هستیم، اگر این مهم محقق شود، گفت و گو در میان اعضای خانواده هم تا حدودی افزایش می یابد.

به گزارش جماران؛ معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری گفت: طرح ملی خانواده قرار است با همکاری دانشگاه ها، تشکل ها، مراکز فرهنگی و سازمان های مردم نهاد، در سراسر کشور فراگیر شود.

«معصومه ابتکار» افزود: طرح گفت و گوی ملی به عنوان یک موضوع مهم برای افزایش میزان ارتباط میان خانواده ها و حتی ارتباط بین نسلی از مدت ها قبل به اجرا گذاشته شد تا بتوانیم با این اقدام، گفت و گو را در میان اعضای خانواده ها افزایش دهیم.

وی تصریح کرد: با نگاه خوبی که در دولت وجود دارد و همکاری با سازمان های مردم نهاد و تشکل ها گام هایی جدی برای تحقق فعالیت های موثر در حوزه خانواده برداشته شده است اما این موضوعات نیازمند همکاری تمام دستگاه های اجرایی و خود خانواده ها نیز هست.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری ادامه داد: از آنجا که فناوری های نوین و فضای مجازی، همکلامی و مدت زمان گفت و گو در میان خانواده ها را از 2 ساعت در روز طی 10 سال پیش به 20 دقیقه رسانده است، می طلبد که برای افزایش این همکلامی ها و ارتباط بیشتر میان خانواده ها گام های موثرتری برداشته شود.

ابتکار یکی از موضوعات مورد توجه و دغدغه روز را گفت و گوی بین نسلی دانست، افزود: نیازمند گفت و گوی بین نسلی به ویژه با دهه هفتادی ها هستیم، اگر این مهم محقق شود، گفت و گو در میان اعضای خانواده هم تا حدودی افزایش می یابد.

وی همچنین گفت: در زمینه حقوقی اقدامات خوبی برای اصلاح قوانین مربوط به خانواده صورت گرفته است و شاید مهم ترین و موثرترین کار موضوع اجرای گفت و گوی ملی خانواده است که اکنون در 18 استان کشور اجرا شده است و تلاش می شود در دیگر استان ها نیز به اجرا گذاشته شود.

معاون امور زنان و خانواده رییس جمهوری خاطرنشان کرد: موضوع گفت و گوی ملی اکنون مورد استقبال دستگاه های اجرایی قرار گرفته است و معتقدیم این نوع فعالیت های فرهنگی و اجتماعی نیازمند همپیمانی های وسیع تشکل ها، بخش خصوصی و غیردولتی است که به آن پاسخ های اجتماعی امیدوار هستیم البته رسانه ها هم می توانند در انتشار این پیام ها به ما کمک کنند.

ابتکار تصریح کرد: همچنین دولت توجه ویژه ای به مساله خانواده دارد، اما باید با همکاری نهادهای مدنی برای داشتن خانواده سالم تلاش جدی داشته باشیم تا بتوانیم بر مشکلات این حوزه فائق آییم.

وی یادآور شد: اقداماتی که از سوی دولت و وزارتخانه های مختلف برای پیشرفت حوزه زنان و خانواده انجام می شود، نشان می دهد که آینده حوزه زنان و خانواده روشن است.

سیدحسین سراج زاده رییس انجمن جامعه شناسی ایران نیز پیش تر گفته بود که با همکاری معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، طرح گفت و گوی ملی برای تقویت نهاد خانواده و توانمندسازی زنان در استان های مختلف اجرا می شود. برنامه ریزی برای اجرای این طرح از اواخر اسفند 96 شروع شد و قرار است انجمن جامعه شناسی با همکاری دستگاه های اجرایی نقش خودش را در این زمینه ایفا کند. 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.