شاخص دلار که برابری این ارز در برابری سبدی از ارزهای مهم جهانی را اندازه‌گیری می‌کند، به ۹۵.۰۲۵ واحد رسید که از دوازدهم سپتامبر بی‌سابقه است.

به گزارش جماران؛ به‌دنبال افزایش نرخ بهره توسط بانک مرکزی آمریکا، دلار در مبادلات روز جمعه در برابر اکثر همتایان خود صعودی شد.

به نقل از رویترز، دلار به لطف دومین افزایش نرخ بهره امسال توسط بانک مرکزی آمریکا موفق شد به بالاترین سطح ۹ ماه اخیر خود در برابر ین ژاپن برسد. در شرایطی که رشد سه ماهه دوم سال اقتصاد آمریکا با ثبت رکورد ۴.۲ درصدی در بالاترین سطح چهار سال اخیر خود قرار دارد، هر دلار به ۱۱۳.۵ ین رسید که از دسامبر ۲۰۱۷ تاکنون بی‌سابقه است.

تصمیم بانک مرکزی هم‌چنین باعث شد تا بازدهی اوراق قرضه وزارت خزانه‌داری آمریکا کاهش یابد. یوکیو ایشیزوکی- استراتژیست بازار فارکس موسسه دایوا - گفت: متغیرهای اقتصادی فصلی نیز در کنار افزایش نرخ بهره به افزایش دلار کمک کرده‌اند و همین مساله باعث تشویق سرمایه‌گذاران آمریکایی به انتقال سرمایه خود به داخل کشور شده است.

شاخص دلار که برابری این ارز در برابری سبدی از ارزهای مهم جهانی را اندازه‌گیری می‌کند، به ۹۵.۰۲۵ واحد رسید که از دوازدهم سپتامبر بی‌سابقه است. این هفته شاخص دلار ۰.۸ درصد رشد داشته است، با این حال یورو باز هم ۰.۰۷ درصد در مقابل دلار افزایش داشت و به ازای ۱.۱۶۴۸ دلار مبادله شد. یورو که این هفته ۰.۹ درصد از ارزش خود در برابر دلار را از دست داد، کماکان با قله سه ماهه خود در برابر دلار که  روز دوشنبه به ثبت رساند فاصله زیادی دارد.

پوند با اندکی کاهش به ۱.۳۰۸۰ دلار دسید و فرانک سوییس در پایین‌ترین سطح یک ماه اخیر خود در برابر دلار قرار گرفت، به‌گونه‌ای که هر دلار به ۰.۹۷۸۲ فرانک افزایش یافت.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.