سخنگوی کمیسیون آموزش به معیارهای رتبهبندی معلمان اشاره کرد و گفت: معلمان براساس مدرک تحصیلی، سابقهکاری، ابتکار، خلاقیت، میزان رضایتمندی از کارشان رتبهبندی میشوند.
به گزارش جماران؛ سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معلمان بر اساس مدرک تحصیلی، سابقهکاری، ابتکار، خلاقیت و میزان رضایتمندی از کارشان رتبهبندی میشوند، گفت: لایحه رتبهبندی معلمان به هیات دولت تقدیم شده است.
سیدحمایت میرزاده در تشریح جلسه روز یکشنبه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به حضور وزیران آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری در این کمیسیون، اظهار داشت: وزیر آموزش و پرورش در این جلسه گزارشی از بازگشایی مدارس و اقدامات انجام شده درخصوص رتبهبندی معلمان و وزیر علوم گزارشی از نحوه تدوین طرح نظام آمایش آموزش عالی ارائه کرد.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش در این جلسه از آماده شدن پیشنویس لایحه رتبهبندی معلمان و تقدیم آن به هیات دولت در تاریخ پنجم شهریورماه خبر داده است، افزود: این لایحه پس از نهایی شدن بررسی آن در کمیتههای تخصصی هیات دولت به مجلس فرستاده خواهد شد، ضمن آنکه به گفته بطحایی معلمان در پنج طبقه رتبهبندی میشوند که علاوه بر مزایایی مالی، جایگاه اجتماعیشان نیز مشخص خواهد شد.
وی به معیارهای رتبهبندی معلمان اشاره کرد و گفت: معلمان براساس مدرک تحصیلی، سابقهکاری، ابتکار، خلاقیت، میزان رضایتمندی از کارشان رتبهبندی میشوند.
میرزاده با اشاره به تاکید نمایندگان کمیسیون آموزش مبنی بر اینکه لایحه فوق باید هرچه سریعتر به مجلس ارائه شود، تصریح کرد: نمایندگان کمیسیون معتقد هستند اگر لایحه به موقع به دستشان برسد میتوانند تا قبل از بستن بودجه سال آینده اعتبار لازم برای رتبهبندی را لحاظ کنند در غیر این صورت اجرای رتبهبندی یک سال دیگر به تاخیر خواهد افتاد.
این نماینده مجلس همچنین با اشاره به توضیحات وزیر علوم در جلسه کمیسیون آموزش اضافه کرد: وزیر علوم علاوه بر ارائه گزارش کلی درخصوص بازگشایی دانشگاهها در ابتدای مهر، توضیحاتی نیز درباره نحوه تدوین طرح نظام آمایش آموزش عالی ارائه کرد که بر مبنای آن در حال منطقهبندی و مشخص کردن امکانات و ظرفیت استانها برای اجرای این نظام آمایش هستند.
وی بیان کرد: مدیران وزارت علوم همچنین طبق طرح آمایش آموزش عالی قصد دارند در هر استان صرفا رشتههایی تدریس شود که ظرفیت کارآفرینی در همان رشتهها را دارند تا دانشجویان بتوانند در همان شهر مشغول به کار شوند.
به گزارش خانه ملت، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: نمایندگان بر این موضوع تاکید داشتند که مبادا طرحی بدون بررسی همه جانبه ارائه و بعدها با شکست رو به رو شود یا آنکه نتیجه این آمایش به تعطیلی دانشگاههای استانهای محروم منجر شود بلکه این دانشگاهها باید صرفا تغییر کاربری داده و مطابق با نیاز شغلی منطقه فعالیت کنند.