معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور همچنین با اشاره به ممنوعیت نزدیک به 1340 قلم کالا برای فعالیت کوله بران، از تصویب طرحی خبر داد که طبق آن قرار است ممنوعیت بخش اعظمی از این اقلام برداشته شود.

به گزارش جماران؛ معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور گفت: با همت دولت و برخی تصمیمات جدید اتخاذ شده خبرهای خوبی در راستای رفع ممنوعیت برخی از کالاها برای کوله بران در مناطق مرزی در راه است.

عبدالله هندیانی عصر سه شنبه در هشتمین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سرسرای جلسات استانداری برگزار شد، اظهار داشت: مرزنشینان بدون هیچ تعارفی جزو شریفترین و نجیب ترین اقشار جامعه هستند که با حداقل امکانات بیشترین بهره وری را برای نظام و انقلاب دارند.

وی افزود: اگر می بینیم در منطقه متلاطم خاورمیانه، مرزهای سرزمینی ایران از امنیت کامل برخوردار بوده و احدی به خود جرات نمی دهد که به این مرزها نزدیک شود بخش اعظمی از آن مرهون مجاهدت ها و ایثارگری های مرزنشینان غیرتمند کشور است.

هندیانی با تاکید بر حفظ شان و منزلت مرزنشینان، افزود: به دلیل برخی شرایط اقتصادی عده ای از آن ها رو به کوله بری آورده اند و بدون شک میان کوله بری و قاچاق تفاوت های بسیاری وجود دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: همه ما در مقابل مرزنشینان مسئول و باید شرایطی فراهم کنیم که آن ها در چارچوب قانون و مقررات بتوانند فعالیت اقتصادی خود را در مرز دنبال کنند.

وی همچنین با اشاره به ممنوعیت نزدیک به 1340 قلم کالا برای فعالیت کوله بران، از تصویب طرحی خبر داد که طبق آن قرار است ممنوعیت بخش اعظمی از این اقلام برداشته شود.

هندیانی تصریح کرد: با این اقدام بخش زیادی از ممنوعیت هایی که کوله بران مناطق مرزی با آن روبرو هستند برداشته و راحت تر می توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ادامه اظهار داشت: امروز کشورمان در وضعیت خاصی به سر می برد و در واقع می توان گفت در یک جنگ اقتصادی تمام عیار با دشمن قرار گرفته ایم.

وی با بیان اینکه ایران تجربه چنین موقعیتی در دوران دفاع مقدس را دارد، گفت: می توانیم با استفاده از تجارب گرانبهای آن دوران پیروز این جنگ به تمام معنا باشیم و دشمن را به شکست بکشانیم.

هندیانی خاطرنشان کرد: البته ایراداتی نیز در داخل وجود دارد که مهمترین آن ضعف در کار گروهی و حمایت از یکدیگر در زمان های این چنینی است که اگر این نقیصه رفع شود بدون شک بر بسیاری مشکلات چیره خواهیم شد.

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ادامه پدیده شوم قاچاق را یکی از اصلی ترین عوامل ضربه زننده به نظام اقتصادی جوامع معرفی و اظهار کرد: باید زیرساخت های مرزی خود را به گونه ای تقویت کنیم که این پدیده به حداقل برسد.

وی با اشاره به اضافه شدن پنج دستگاه ایکس ری طی پنج ماه نخست امسال، یادآوری کرد: یکی از برنامه های ما تجهیز 26 گمرک سطح کشور تا پایان سال به این دستگاه است.

هندیانی در پایان تجهیز و نوسازی وسایل بازرسی گمرکات و بازارچه ها را از برنامه های اصلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد و گفت: در این راستا اولویت با استان های مرزی است.

کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت 371 کیلومتر با بخش کردی و عربی عراق مرز مشترک دارد و سالانه بیش از 2 میلیارد دلار کالای غیرنفتی از مرزهای استان صادر می شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.