به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی شامگاه دوشنبه در جریان بازدید رئیس دیوان محاسبات کشور از مرز چیلات اظهار داشت: با توجه به ترد 2 میلیون زائر از مرز مهران لذا گشایش چیلات بعنوان یک مرز کمکی جهت کاهش ترددها و تسهیل در رفت و آمد زائرین نقش ضروری است و از مطالبات جدی مردم منطقه نیز به شمار می رود.
وی با اشاره به پیگیری ها و سفرهای خود و معاونان استاندار به مرز چیلات افزود: به همت همه مسئولان در حوزه زیرساخت ها اقدامات خوبی انجام شده و پیش بینی می شود تا پایان شهریور مسیر دسترسی به این مرز آسفالت شود.
استاندار ایلام باز بودن خط اعتباری چیلات را یادآور شد و تاکید کرد: هر آنچه دستگاه ها برای هزینه زیرساخت های چیلات نیاز داشته باشند مشکلی در اعتبار نخواهند داشت و بازگشایی این مرز به جد در دستور کار است.
سلیمانی دشتکی از رایزنی ها با استاندار میسان عراق و جلسات با سفیر ایران در این کشور و وزارت امور خارجه برای جلب موافقت آنان خبر داد و یادآور شد: در تلاش هستیم دیداری با استاندار میسان برای پای کار آمدن طرف عراقی در خصوص گشایش چیلات داشته باشیم و اگر موفق به کسب موافقت آنها بشویم از طرف ما هیچ مشکلی برای گشایش این مرز وجود ندارد ضمن اینکه بازارچه چیلات تصویب شده و در این خصوص مشکلی وجود ندارد.
وی با اشاره به پیگیری های معاون اول رئیس جمهور، وزارت امور خارجه و وزیر کشور در خصوص مرز چیلات گفت: در ستاد اربعین نیز چیلات همواره از مصوبات اصلی است و تلاش ها و رایزنی ها برای گشایش آن بعنوان مرز کمکی مهران ادامه دارد.
استاندار ایلام دهلران را پیشران پیشرفت کشور دانست و افزود: اجرای پروژه هایی چون ان جی ال با یک هزار نفر اشتغالزایی ، پتروشیمی دهلران و چهارخطه کردن مسیر مهران به دهلران و اندیمشک و آبیاری های مدرن نویدبخش آینده روشن برای این شهرستان مرزی هستند.
وی از اختصاص 700 میلیون دلار در شورای عالی اقتصاد برای توسعه منابع نفتی استان خبر داد و افزود: چهار درصد این مبلغ برای کارهای عمرانی در استان است که نقش مهمی در توسعه شهرستان ها بویژه دهلران خواهد داشت.
فرماندار دهلران نیز گفت: تاکنون 340 میلیارد ریال در حوزه زیرساخت های آب و برق، فیبر نوری و تامین آب شرب مرز چیلات هزینه شده و به لحاظ زیرساختی مشکلی وجود ندارد.
سید حسینعلی موسوی خواستار جانمایی و تثبیت این مرز شد و افزود: با توجه به اقدامات انجام شده و پیگیری مسئولان در سطح استان و کشور و از طرفی مطالبه مردم نیاز گشایش این مرز را از طریق وزارت امور خارجه پیگیری می کنیم.
وی به قابلیت های دهلران در حوزه های مختلف اشاره کرد و افزود: ظرف سال های اخیر در حوزه عمرانی پروژه های خوبی در شهرستان از جمله ان جی ال و پتروشیمی شروع و بزودی پالایشگاه و نیروگاه برق 500 مگاواتی نیز وارد فاز اجرایی می شوند که نقش مهمی در توسعه منطقه و اشتغال دارند.
مدیر کل زیرساخت و ارتباطات استان ایلام نیز در این بازدید گفت: شبکه فیبرنوری به مرز چیلات 38 کیلومتر طول دارد که حدود 22 کیلومتر آن انجام شده و مابقی نیز در دست اقدام است.
رضا حسن بیگی افزود: برای تکمیل زیرساخت فیبرنوری چیلات اعتباری بالغ بر 20 میلیارد ریال هزینه می شود.
مدیرعامل شرکت آب و اضلاب روستایی استان ایلام نیز گفت: حفر یک حلقه چاه برای تامین آب شرب چیلات در حال انجام است.
نورالله تیموری اضافه کرد: این چاه در فاصله 15 کیلومتری این مرز حفر می شود که دارای آب شیرین بوده و در حال تجهیز آن هستیم و بزودی پیمانکار عملیات اجرایی آن را آغاز می کند.
7175/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.