به گزارش ایرنا، عادل آذر شامگاه دوشنبه در بازدید از مرز چیلات اظهار داشت: اجماع خوبی در مجموعه مدیریتی استان برای گشایش چیلات وجود دارد و در این خصوص اقدامات خوبی به لحاظ کمی و کیفی در حوزه زیرساختی این مرز انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه طرف مقابل کارهای عمرانی را انجام نداده است، افزود: تجهیز مرز چیلات از بودجه دولت و عمومی کشور تامین می شود لذا در این خصوص گزارشی تهیه تا موانع گشایش این مرز رفع شود.
رئیس دیوان محاسبات کشور یادآور شد: موانع سیاسی و مدیریتی طرف مقابل را از طریق رایزنی ها در سطح وزارت خارجه جهت تسریع در گشایش مرز چیلات و نشست با طرف عراقی پیگیری می کنیم.
آذر، دهلران را با توجه به ظرفیت های آن از پیشران های توسعه استان و کشور دانست و گفت: متناسب با این ظرفیت ها سرمایه گذاری های کلانی نیز انجام شده و از طریق صندوق توسعه ارزی تسهیلات خوبی به استان اختصاص یافته است.
وی همدلی و تلاش مسئولان استان و بویژه استاندار ایلام را گامی رو به جلو در جهت پیشرفت هر چه بیشتر دانست و افزود: حاصل این نشست ها و پیگیری ها و رایزنی ها و جذب اعتبارات هم موجب خیر و برکت برای مردم استان است.
رئیس دیوان محاسبات کشور از اختصاص یک میلیارد دلار برای توسعه میادین نفتی استان ایلام خبر داد و افزود: چهار درصد از این اعتبار نیز برای کارهای عمرانی در استان هزینه می شود که باید این برنامه ها را با توجه به محدودیت های بودجه ای برای مردم بیان کرد.
نماینده حوزه جنوب ایلام در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از تلاش همه مسئولان و بویژه استاندار ایلام در خصوص مرز چیلات و پیگیری ها در این زمینه قدردانی می کنیم.
شادمهر کاظم زاده افزود: فعالیت ها در حوزه راه های دسترسی به چیلات باید شتاب گرفته و تا پایان شهریور آسفالت و بهره برداری شود و روند عملیات اجرایی بیش از پیش سرعت گیرد.
وی تاکید کرد: به موازات کارهای زیرساختی روابط اداری را باید با طرف مقابل گسترش و از همه ظرفیت ها برای گشایش این مرز استفاده کنیم، ما نیز در حوره کاری خود رایزنی و پیگیری ها را با سرعت بیشتر ادامه می دهیم تا این مرز در اربعین امسال گشایش یابد.
7175/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.