عزیز قیصوری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گاهی نیز قطعی برق مرگ آنی و لحظه ای مرغ را در پی دارد و به علت گرمای محیط در همان لحظه از بین می روند.
وی یادآور شد: هرچند مرغداری ها به ژنراتورهای برق اضطراری مجهز هستند اما اگر چند دقیقه برای این ژنراتورها ایراد و اشکال بروز کند و یا به هر عنوان در سریع ترین زمان ممکن روشن نشوند حجم بالایی از طیور این واحدها به علت کمبود اکسیژن و اختلال در تهویه هوا تلف می شوند.
رئیس اتحادیه مرغداران ایلام تاکید کرد: همچنین سرویس کردن مداوم این دستگاه ها برای جلوگیری از آسیب دیدگی های احتمالی هزینه های زیادی را به مرغداران تحمیل می کند.
قیصوری اضافه کرد: بیشتر مواقع در اوج زمان کار در حوالی ظهر برق این واحدهای تولیدی به مدت 2 ساعت یا یک ساعت و نیم قطع می شود و این امر باعث بیکاری کارگران و پایین امدن راندمان تولید واحدهای صنعتی و تولیدی می شود.
وی گفت: کارگران و نیروها نیز بعد از اتصال مجدد برق زمان زیادی را ( با توجه به پایان فعالیت روزانه مرغداری ها در ساعات عصر) در مرغداری ها نمی مانند و این موضوع سطح تولید را کاهش می دهد.
قیصوری از مسئولان شرکت برق استان ایلام خواست در صورت امکان واحدهای صنعتی و تولیدی را از قطعی مکرر برق معاف کنند تا حوزه صنعت آسیب نبیند.
وی همچین پیشنهاد کرد درصورت عدم امکان قطعی برق واحدهای صنعتیف مسئولان شرکت برق با فعالان این حوزه برای انتخاب زمان مناسب قطعی برق مشورت و رایزنی کنند تا هم صنایع متضرر نشوند و هم از حجم فشار برق شبکه نیز کاسته شود.
به گزارش ایرنا، برق نقاط مختلف استان ایلام از اوایل تیرماه سال جاری با هدف کاهش فشار بار شبکه به صورت متناوب هر روز به مدت یک و نیم الی 2 ساعت قطع می شود که این مساله اعتراض بسیاری از صنوف به ویژه تولیدگران و صنایع را در پی داشته است.
استان ایلام دارای 400 واحد مرغداری است.
شبکه توزیع برق استان ایلام دارای بیش از 200 هزار مشترک است.
7172/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.