به گزارش ایرنا، یارالله نصیری روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: بالا رفتن برخی از اقلام مصرفی و موردنیاز مردم، هم‌زمان با افزایش نرخ سکه و ارز در کشور، هیچ‌گونه دلیل اقتصادی ندارد.
وی، بابیان اینکه روند تولید اقلام موردنیاز مردم در کشور وجود دارد و هیچ کاهشی در تولید این اقلام ایجاد نشده است، ابراز کرد: این افزایش قیمت‌ها هیچ دلیل به‌جز بار روانی که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم ایجاد کرد و به آن دامن می‌زنند، ندارد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان ایلام، بابیان اینکه نظارت بر واحدهای صنفی و تولیدی در سطح استان افزایش‌یافته است، ابراز کرد: تیم‌های نظارتی با رویکرد دقیق‌تر و جدی‌تری بیش از گذشته نظارت بر واحدهای صنفی را انجام داده و اگر کسی گرانی بی‌مورد بر مردم روا دارد، به‌شدت برخورد خواهد شد و از وقتی‌که تلاطم قیمت‌ها انجام‌شده نظارت‌ها بر واحدهای صنفی نیز افزایش‌یافته است.
نصیری، با اشاره به اینکه هیچ اصراری نداریم که واحدی که رقابت‌پذیر نیست در چرخه تولید قرار گیرد، گفت: واحدهایی که امکان رقابت نداشته باشند با تعامل و مشورت دادن به مدیر بنگاه، درصدد رفع مشکلات و تا حد امکان عدم ضرر دهی و قرار گرفتن در چرخه تولید هستیم.
وی، بیان کرد: کشتارگاه صنعتی ایلام سال گذشته از طریق سازمان خصوصی‌سازی طی مزایده به فردی غیربومی واگذارشده است و شایعه خروج برخی از ماشین‌آلات از این واحد صنعتی صحت نداشته و بررسی‌های لازم در این خصوص صورت گرفته است اما محور بحث ما فعال کردن این واحد تولیدی در استان است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان ایلام، با اشاره به دستاوردهای ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، افزود: جلسات این ستاد از تراکم و فشردگی برخوردار بوده که در این جلسات موانع تولید بسیاری از واحدهای تولیدی، طرح و بررسی موانع و مشکلات آن مرتفع شده است.
نصیری، بیان کرد: در حوزه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید 174 مصوبه داشتیم که 70 درصد این مصوبات اجرایی شده است، همچنین در ستاد اقتصاد مقاومتی نزدیک 85 درصد مصوبات اجرایی شده است، در سال جاری در حوزه صنعت ستاد اقتصاد مقاومتی 52 مصوبه داشته است که تنها دو مصوبه اجرایی نشده است.
وی، با اشاره به کاهش میزان صادرات از مرز مهران، خاطرنشان کرد: کاهش صادرات از مرز مهران دلایل بسیاری دارد، در سالهای گذشته مرزهای دیگر کشور با عراق به دلیل مسائل و مشکلاتی که در کشور عراق وجود داشت، با مشکلاتی روبرو بودند که موجب می‌شد قسمت بیشتر ترانزیت کالا از مرز مهران صورت گیرد و بعد از ایجاد امنیت در کشور عراق، در حال حاضر تراز نیت کالا در دیگر مرزها نیز انجام می‌شود.
نصیری، بیان کرد: بخش دیگر مربوط به ممنوعیت صادرات سیمان بوده است که سیمان ایلام نیز از این قاعده مستثنی نبوده است، الآن به‌صورت مستمر با همه مسئولان مرتبط، در تلاش هستیم که موانعی که در مرز مهران وجود دارد، برطرف شود و در این خصوص تصمیم سازی گردد که صادرات در مرز مهران روند رو به رشدی داشته باشد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت استان ایلام، بابیان اینکه واحد اولفین پتروشیمی ایلام تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: در حال حاضر 140 واحد تعطیل و 30 واحد نیمه تعطیل در استان وجود دارد که نزدیک 43 واحد از این تعداد به چرخه تولید برگشته‌اند که این امر حاصل جلسات اقتصاد مقاومتی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بوده است.
نصیری، بیان کرد: 370 میلیون دلار در 4 سال گذشته ارز در حوزه صنعت در استان سرمایه‌گذاری شده که این میزان حدود 1500 میلیارد تومان است، کل سرمایه‌گذاری صنعت در استان در 4 سال گذشته حدود 1800 میلیارد تومان بوده که این میزان تا پایان سال 96 به 2700 میلیارد تومان افزایش‌یافته و این میزان تا پایان سال جاری به مرز 6300 میلیارد تومان خواهد رسید.
وی، بابیان اینکه میزان اعتبارات طرح‌های صنعتی در حال اجرا در استان 3 هزار و 314 میلیارد تومان با اشتغال‌زایی بیش از 810 نفر است، ابراز کرد: در حال حاضر 100 معدن در استان وجود دارد که 3 میلیون 300 هزار تن مواد معدنی از این تعداد معدن استخراج می‌شود و 640 نفر در این معادن مشغول به کارند.
6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.