قدرت آزاد فر روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: صنعت مرغداری در ملکشاهی توانسته است یکی از اصلی ترین قطب های تولید و اشتغال پایدار برای مردم این شهرستان را فراهم کند.
مدیر دامپزشکی ملکشاهی اظهار کرد: در مجموع 45 واحد مرغداری صنعتی در شهرستان فعال است که ضمن اشتغالزایی برای بیش از 500 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم سالانه هفت هزار تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف استان می شود.
وی افزود : از جمله چالش های جدی صنعت مرغداری ملکشاهی نبود کشتارگاه صنعتی طیور است که گاها باعث ورشکستگی تعدادی از این واحد های مرغداری شده است.
آزاد فر یاداور شد: حجم تولید انبوه گوشت سفید در هر دوره تولید و نبود بازار مصرف نیاز به کشتارگاه و سردخانه دارد تا مرغدار بدون دغدغه به روند تولید خود ادامه دهد .
مدیر دامپزشکی شهرستان همچنین نبود کشتارگاه را معضلی برای واحدهای عرضه مرغ دانست و خاطر نشان کرد: مرغ فروشی های ناچار به خرید از مراکز خارج از شهرستان می شوند که مشکلاتی برای مرغفروشی ها و مصرف کنندگان ایجاد می کند.
شهرستان ملکشاهی با 45 واحد مرغداری صنعتی و 15واحد پرورش مرغ خانگی یکی از قطب های اصلی تولید و عرضه گوشت سفید در سطح استان است.
7179/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.