به گزارش ایرنا، محمد علی اکبری روز چهارشنبه در آئین افتتاحیه دومین همایش بین المللی گرد و غبار در دانشگاه ایلام اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در مقیاس محلی، ملی و بین المللی در معرض وقوع گرد و غبار قرار دارد و 18 استان کشور و 70 درصد جمعیت این استان ها از این پدیده متاثر هستند.
وی افزود: مطالعات نشان می دهد اندازه ذرات گرد و غبار، تداوم، وسعت و زمان درگیری این پدیده به صورت نگران کننده ای در حال افزایش است و شرایط حادی برای استان ایلام و دیگر استان های درگیر ایجاد کرده است.
رئیس دانشگاه ایلام تاکید کرد: این دانشگاه بر مبنای مسئولیت اجتماعی خود به محیط زیست و حقوق بشر توجه جدی دارد و برگزاری دومین همایش بین المللی گرد و غبار را در سه محور شامل عوامل پیدایش و گسترش پدیده گرد و غبار، پیامدهای ناشی از گرد و غبار و راهکارهای مقابله با پدیده گرد و غبار به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در دستور کار قرار داده است.
علی اکبری یادآور شد: این دانشگاه برای حل معضل گرد و غبار به پژوهشگران دو سوی مرز ایران و عراق و متخصصان برجسته جهانی مراجعه کرده است.
وی گفت: حضور 350 متخصص و پژوهشگر از هفت کشور و 60 دانشگاه و مرکز آموزشی جهان، مشارکت سازمان های ملی و بین المللی و مقامات عالی رتبه وزارتخانه ها و سازمان های کشوری و همچنین حمایت مدیریت ارشد استان ایلام در این همایش حاکی از اهتمام جدی دانشگاه ایلام برای استفاده از تمامی ظرفیت ها در راستای بررسی و حل این معضل است.
رئیس دانشگاه ایلام ابراز امیدواری کرد: برگزاری این همایش به انجام اقدامات جدی تر در سطح محلی، ملی و منطقه ای منجر شود.
به گزارش ایرنا، دومین همایش بین المللی گرد و غبار در سه محور عوامل پیدایش و گسترش پدیده گرد و غبار، پیامدهای ناشی از گرد و غبار و راهکارهای مقابله با پدیده گرد و غبار به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در دانشگاه ایلام برگزار می شود.
علاوه بر مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی و مسئولان ارشد استان ایلام، متخصصان برجسته علمی، پژوهشی و دانشگاهی در زمینه گرد و غبار از کشورهای چین، اسپانیا، استرالیا، پاکستان، آفریقای جنوبی، آمریکا و عراق نیز جزو سخنرانان کلیدی همایش هستند.
کشور عراق به عنوان یکی از کشورهای منشا تولید گرد و غبار از اهمیت خاصی برخوردار است به همین دلیل 30 نفر از شخصیت های سیاسی و علمی این کشور در همایش حضور دارند.
استان ایلام با 430 کیلومتر بیشترین مرز مشترک با کشور عراق را دارد و با سه استان دیالی، میسان و واسط عراق هم مرز است.
دانشگاه ایلام با 6 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترا و 200 عضو هیات علمی، 32 گروه آموزشی دارد و در سال 1370 در سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام از دانشکده زیر مجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه به دانشگاه ارتقا یافته است.
استان ایلام در مجموع 36 دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که 40 هزار دانشجو در این مراکز دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.
6032/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.