مسعود بازگیر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: علاوه بر مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی و مسئولان ارشد استان ایلام، متخصصان برجسته علمی، پژوهشی و دانشگاهی در زمینه گرد و غبار از کشورهای چین، اسپانیا، استرالیا، پاکستان، آفریقای جنوبی، آمریکا و عراق نیز جزو سخنرانان کلیدی همایش هستند.
وی یادآور شد: کشور عراق به عنوان یکی از کشورهای منشا تولید گرد و غبار از اهمیت خاصی برخوردار است به همین دلیل 30 نفر از شخصیت های سیاسی و علمی این کشور در همایش حضور دارند.
وی تاکید کرد: معاونان 2 وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و جهاد کشاورزی و معاونان 2 سازمان حفاظت محیط زیست و جنگل ها، مراتع و آبخیزداری و همچنین استاندار ایلام به همراه جمعی از مدیران و مسئولان وزارتخانه ها و سازمان های مرکزی در افتتاحیه همایش حضور دارند.
دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی گرد و غبار گفت: از ویژگی های منحصر بفرد این همایش، حضور فعال دانشگاه های عراق به عنوان یکی از منابع مهم تولید گرد و غبار است تا آگاهی و اطلاعات بیشتری در خصوص حل بحران گرد و غبار به آنها داده شود.
بازگیر افزود: در مجموع 346 نفر شامل 259 شخصیت دانشگاهی و 87 شخصیت اجرایی و علمی از داخل و خارج کشور در این همایش حضور دارند.
وی یادآور شد: همچنین در این همایش اجلاس ویژه هم اندیشی کارشناسان، بخش های علمی، مهندسی و اجرایی برای توسعه طرح های مقابله با گرد و غبار در ایران با همکاری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار می شود.
وی تاکید کرد: در این همایش با دعوت از متخصصان کشوری در حوزه گرد و غبار، راهکارهای ارائه شده برای حل این بحران به چالش کشیده شده و مورد نقد و بررسی قرار می گیرند.
دبیر اجرایی دومین همایش بین المللی گرد و غبار گفت: استان ایلام استانی است که بیشترین مرز مشترک را با کشور عراق داشته و به طور مداوم در معرض گرد و غبار قرار دارد و در این همایش تلاش می شود توجه های ملی و بین المللی به سمت حل معضل گرد و غبار در این استان معطوف شود.
بازگیر تاکید کرد: مشکل گرد و غبار در استان ایلام کمتر از دیگر استان های درگیر این پدیده نیست و علاوه بر مسائل مرتبط با سلامتی، بر روی مسائل زیست محیطی و تولید محصولات دامی و کشاورزی از جمله خشکیدگی درختان بلوط و افت تولید عسل و دام و طیور، تاثیر منفی دارد بنابراین باید آگاهی و حساسیت سازمان های داخلی مسئول در این حل این بحران نسبت به مشکلات مرتبط با پدیده گرد و غبار در این استان افزایش یابد.
به گزارش ایرنا، دومین همایش بین المللی گرد و غبار در سه محور عوامل پیدایش و گسترش پدیده گرد و غبار، پیامدهای ناشی از گرد و غبار و راهکارهای مقابله با پدیده گرد و غبار به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی در دانشگاه ایلام برگزار می شود.
استان ایلام با 430 کیلومتر بیشترین مرز مشترک با کشور عراق را دارد و با سه استان دیالی، میسان و واسط عراق هم مرز است.
دانشگاه ایلام با 6 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی تا دکترا و 200 عضو هیات علمی، 32 گروه آموزشی دارد و در سال 1370 در سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام از دانشکده زیر مجموعه دانشگاه رازی کرمانشاه به دانشگاه ارتقا یافته است.
استان ایلام در مجموع 36 دانشگاه و موسسه آموزش عالی دارد که 40 هزار دانشجو در این مراکز دانشگاهی مشغول به تحصیل هستند.
6032
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.