به گزارش خبرنگار ایرنا، سید ابوالفضل رضوی روز یکشنبه در نشست کارآفرینان روستایی استان ایلام یکی از برجستگی های دولت کنونی را توجه به مهم ترین قشر جامعه یعنی روستائیان و عشایر اعلام کرد و گفت: دولت با تدوین و اجرای برنامه های کارشناسی شده به دنبال ان است که روستاها کانون تولید و اشتغال شوند .
وی با اشاره به توجه مبتنی بر برنامه و اقدام دولت حجت الاسلام روحانی به جامعه مولد عشایری و روستایی کشور گفت: این دولت برای اولین بار لایحه دو فوریتی اشتغال روستائیان و عشایر را به مجلس ابلاغ کرده است.
وی تصریح کرد:' ما به دنبال تعیین بازار مصرف هستیم و تنها به دنبال پرداخت وام نیستیم زیرا ما خواهان ایجاد اشتغال و رشد درآمد هستیم نه پرداخت تسهیلات و انباشت بدهی'.
باید در حوزه اقتصادی نرخ مشارکت مردم را افزایش دهیم و به خصوص روستاها را بنا به فرموده مقام معظم رهبری کانون تولید و اشتغال کنیم.
وی اضافه کرد: اقتصاد باید درونگرا باشد و تولیدکنندگان و کارآفرینان باید محصولاتی تولید کنند که دارای نوآوری و ابتکار باشد تا خریداران خارجی نیز راغب به خرید و استفاده از ن محصولات باشند.
وی ادامه داد: جایگاه مردم بسیار بزرگ است و خود مردم باید به این جایگاه خود پی ببرند و مطالبه گر باشند و به دنبال دولت بزرگ نباشند بلکه خواهان دولت تسهیلگر و سیاستگزار باشند.
وی تاکید کرد: امروز بی‌شک اعتمادسازی مهم‌ترین عامل پیشرفت اقتصادی در کشور محسوب می‌شود که باید مد نظر تولید کنندگان و کارآفرینان قرار گیرد.
رضوی گفت: مرحله دوم در توسعه پس از همدلی این است که مردم به‌خصوص در روستاها به این باور برسند که در توسعه نقش محوری دارند و باید روستاها به‌مثابه مرکز تولید در کشور شناخته و این مقوله از شعار به عمل بدل شود.
وی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندیهای استان ایلام در بخش تولید و اشتغال روستایی افزود: اگر باور داشته باشیم که روستاها محل توسعه و رشد از طریق تولید هستند، مردم روستانشین ما نیز این باور را در خود تقویت خواهند کرد فقط کافی است به روستاها بهاداده شود تا ظرفیت‌های آنان شکوفا شود توجه به روستاها افزایش ثروت ملی، تقویت اشتغال و همچنین تامین نیازهای داخل کشور در زمینه های مختلف را به همراه دارد.
وی اظهار کرد: مسائل داخلی کارآفرینان از طریق استاندار ایلام و مشکلات ملی آنان از طریق وزارتخانه ها و مدیران ارشد پیگیری شود.
وی سهم اشتغال روستایی و عشایر ایلام را بالغ بر 300 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: کارآفرینان از طریق بانک های کشاورزی، پست بانک و توسعه تعاون پیگیر دریافت تسهیلات ارزان قیمت خود شوند زیرا این بانک ها در گرفتن وثایق سخت گیری بر اساس تفاهم نامه نخواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری ایلام ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس‌جمهوری همچنین روز گذشته در نشست بررسی تسهیلات طرح توسعه روستایی استان ایلام اظهار کرد: پرداخت وام اشتغال برای اجرا در مناطق روستایی و عشایری و شهرهای کمتر از 10 هزار نفر جمعیت به منظور حمایت از توسعه ایجاد اشتغال پایدار با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی در سراسر کشور ابلاغ شده است.
وی افزود: در حال حاضر هفت هزار و 500 میلیارد ریال به بانک کشاورزی، 2 هزار و 500 میلیارد ریال پست بانک و 2 هزار و 500 میلیارد ریال بانک توسعه تعاون پرداخت شده و برای صندوق کارآفرینی امید نیز مبلغ 2 هزار و 500 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
رضوی یادآور شد: مجموع منابع صندوق توسعه ملی با تلفیق منابع هر یک از موسسات مذکور حدود 120 هزار میلیارد ریال بوده و برای پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی به هر استان اختصاص می ‌یابد.
وی گفت: 25 درصد این اعتبارات به کل کشور و 25 درصد به هر استانی نیز ابلاغ شده است که این اعتبارات بر اساس سه فاکتور که مجلس مشخص کرده تقسیم شده اند و سهم استان ایلام 2.59 درصد است که 70 درصد این اعتبارات ابلاغ و 30 درصد آن نیز برای ایجاد رقابت بین استان ها نگه داشته شده است.
خبرنگار: ناهید ابراهیمی **انتشاتر دهنمده : شهریار حیدری فر
7177/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.