به گزارش ایرنا، نشست کارگاه های در حال ساخت با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی و کارگاه های فعال با ظرفیت کم استان ایلام روز سه شنبه با حضور استاندار ایلام ، مدیران دستگاه های اجرایی و تعدادی از صاحبان صنایع تولیدی برگزار شد.
استاندار ایلام در این نشست و در حین بیان مشکلات توسط چند تن از صاحبان کارگاه های تولیدی استان، انتقادهایی از مدیران دستگاه های اجرایی مطرح کرد.
قاسم سلیمانی دشتکی اظهار کرد: تاکنون گمان می کردم اکثر این واحدها مشکل بانکی داشته باشند اما امروز متوجه شدیم که بیشتر مشکلات ارائه شده توسط صاحبان این واحدها مربوط به کم کاری و همکاری نکردن مدیران دستگاه های اجرایی استان است.
وی با انتقاد از مدیران کم کار دستگاه های اجرایی افزود: نکته جالب توجه این است که بجای اینکه سیستم اداری مشکلات مربوطه را حل کند تا این واحدها که دارای پیشرفت فیزیکی مناسبی هستند به بهره برداری کامل رسیده و وارد مدار تولید شوند، خود مشکل آفرین شده اند.
استاندار ایلام تاکید کرد: کجای کشور واحد تولیدی که هیچ گونه تسهیلاتی به آن پرداخت نشده و روی مدار تولید قرار نگرفته و درآمد ندارد، از سوی برخی دستگاه ها برای پرداخت عوارض تحت فشار قرار می گیرد.
سلیمانی دشتکی یادآور شد: مدیران باید تلاش کنند در لابه لای قوانین موارد و تبصره هایی را که امکان گره گشایی از کار مردم وجود دارد، پیدا و اجرایی و عملی کنند، مدیری که گره به کار مردم بزند، شایستگی قرار گرفتن در این مسئولیت را ندارد.
وی گفت: این اقدام مانع اجرایی کردن مقوله اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال برای جوانان است، وظیفه حل مشکلات مردم بوده و این میز و صندلی برای خدمت و گره گشایی است.
استاندار ایلام اضافه کرد: از دستگاه های اجرایی انتظار می رود با دید باز رفع مشکلات و مسائل مختلف استان را پیگیری و بررسی کنند، کارگاه های تولیدی را که تعطیل هستند نباید رها کرد، باید تسهیلات تزریق شود این بهترین راه در عملی کردن مقوله اقتصاد مقاومتی است.
وی تاکید کرد: نباید بدلیل بدهی انباشته شده یک واحد تولیدی، پروژه مورد نظر متوقف شود، باید با پرداخت تسهیلات جدید و تقسط آن تلاش کنیم زمینه احیای واحدهای راکد را فراهم آوریم.
استاندار ایلام گفت: واحدهای تولیدی مشکل دار تقاضای خود را به صورت کتبی به دستگاه اجرایی ذیربط تحویل دهند تا در سریع ترین زمان در نشست کارگروه تخصصی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و سپس در نشست اقتصاد مقاومتی مطرح شود.
سلیمانی دشتکی گفت: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا در سطوح ملی و استانی مشکلات واحدهای مربوطه تولیدی را حل کنم، تا به حد قابل قبول و منطقی برسد و ظرف مدت یکسال مشکلات موجود را برطرف کنیم.
استاندار ایلام با بیان اینکه احیای واحدهای تولیدی اشتغالزایی را بهبود می بخشد، افزود: اگر واحدهای راکد و واحدهایی که با ظرفیت کم فعالیت دارند احیا شوند نزدیک به پنج هزار شغل جدید در استان ایجاد خواهد شد، در بخش های دیگری چون پتروشیمی، بازارچه ها، اربعین، نفت و گاز نیز اشتغال ایجاد می شود.
سلیمانی دشتکی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میزان تسهیلات پرداختی در بخش های مختلف استان گفت: 200 هزار میلیارد ریال در سطح کشور برای اشتغال فراگیر اختصاص یافته که سهم استان ایلام از این میزان رقم بالایی معادل 2.59 درصد است.
وی با تاکید بر توسعه صنایع کارگاهی در روستاها نیز تصریح کرد: 12 هزار میلیارد ریال نیز در این خصوص اختصاص یافته است که سهم استان نیز 2.59 درصد از این میزان است.
وی از مشارکت بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان در بخش های مختلف استان خبر داد و گفت: از نظر پرداخت تسهیلات مشکلی در استان وجود ندارد.
خبرنگار: فرهاد فرامرزی** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
3032/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.