علی رحیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دانش آموزان به دلائل مختلف نظیر بیماری، معلولیت، اشتغال به کار و یا دوری از امکانات از تحصیل بازمانده بودند که از طریق مراکز آموزش از راه دور زیر پوشش آموزش قرار گرفته اند.
وی ادامه داد: برای تحصیل این افراد که بیشتر بزرگسال هستند، 31 مرکز آموزش از راه دور در شهرهای مختلف استان راه اندازی شده که بصورت حضوری، نیمه حضوری و یا مجازی زیر پوشش آموزش قرار می گیرند.
رئیس اداره مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی اداره کل آموزش و پرورش ایلام با بیان اینکه آموزش برای این افراد در 2 مقطع متوسطه اول و دوم است، گفت: مراکز آموزش از راه دور بصورت روزانه و توسط فرهنگیان این سازمان فعالیت می کنند.
به گفته رحیمی، در هر ترم 2 هزار نفر و در هر سال تحصیلی بصورت میانگین چهار هزار بازمانده از تحصیل زیر پوشش آموزش های این سازمان قرار می گیرند.
وی هدف از فعالیت این مراکز را پیشگیری از بازماندگی از تحصیل دانش آموزان و افرایش نرخ باسوادی در استان اعلام کرد.
100 هزار دانش آموز استان ایلام در بیش از یک هزار و 300 فضای آموزشی در مقاطع مختلف به تحصیل اشتغال دارند.
به گزارش ایرنا، در سرشماری سال 1390 میزان سوادآموزی در این استان 91.9 درصد بود که در سرشماری سال 1395 این میزان به 94.5 درصد رسیده که رشدی معادل 2.7 درصدی را نشان می‌دهد.
درصد باسوادی مردان ایلامی در محدوده سنی 10 تا 49 سال 96.6 درصد و زنان 92.5 درصد است که بر این اساس اختلاف باسوادی زنان و مردان 4.1 درصد است.
بر اساس آخرین سرشماری صورت گرفته هم اکنون 21 هزار و 403 نفر در استان ایلام در نعمت سواد بی بهره مانده اند.
خبرنگار: آزاده خرم ** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
7171/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.