سید علی حسینی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: این اراضی در پلاک های ابوغریب، چم هندی، پی فرخین و توه طاق قرار دارند.
وی به اقدامات آموزشی، ترویجی و مدیریتی در شهرستان اشاره کرد و افزود: ارتقای فرهنگ عمومی و حفظ و احیای منابع طبیعی در بین مردم منطقه به منظور بالا بردن سطح مشارکت مردم از طریق اجرای کلاس های آموزشی ترویجی، برگزاری جلسات هم اندیشی، آموزش چهره به چهره، تهیه و توزیع بروشورهای ترویجی و فرهنگی در خصوص اهمیت منابع طبیعی و روش های حفاظت و احیای عرصه های ملی از جمله این فعالیت ها بوده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دهلران اجرای طرح مدیریت جامع آبخیز، مدیریت پیشگیری و اطفای حریق، جلوگیری از تخریب اراضی ملی، مبارزه با آفت لورانتوس و همچنین برگزاری کلاس آموزش برای رانندگان تراکتور، جهت جلوگیری از تخریب اراضی ملی از دیگر اقدامات برشمرد.
حسینی آموزش مهار آتش سوزی به مردم را از دیگر کارهای این اداره ذکر کرد و یادآور شد: تشکیل گروه های های مردمی اطفای حریق در سطح روستاهای مناطق بحرانی حریق شهرستان به تعداد 20 مورد نیز پیگیری و عملیاتی شد.
وی تولید نهال در نهالستان گرمسیری دهلران به میزان 200 هزار اصله و نهالستان سردسیری میمه به میزان 30 هزار اصله و احداث حوض جدید ذخیره آب با ظرفیت 70 مترمکعب برای نهالستان گرمسیری را از مهمترین اقدامات حوزه نهالکاری شهرستان عنوان کرد.
ارئیس منابع طبیعی دهلران گفت: اجرای طرح نهالکاری در بالادست دانشکده کشاورزی دهلران و در سطح 110 هکتار، اجرای طرح نهالکاری در محدوده سیستم های پخش سیلاب منطقه برتش در سطح 140 هکتار، اجرای طرح بوستان شهدا در محدوده پارک جنگلی آبگرم با کاشت 305 اصله نهال به یاد شهدای گرانقدر شهرستان دهلران، اجرای طرح جنگلانه در سطح 20 هکتار در منطقه دنه زرین آباد، اجرای طرح نهالکاری حاشیه جاده به طول هشت کیلومتر در محورهای ارتباطی جاده ها، اجرای طرح نهالکاری (بیابان زدایی) به میزان 120 هکتار در منطقه حدفاصل عین خوش و دشت عباس، اجرای طرح نهالکاری مشارکتی (زراعت چوب) با مشارکت 85 نفر از کشاورزان در بخش های مرکزی و موسیان در سطح 450 هکتار و با کاشت 260 هزار اصله نهال اکالیپتوس در مناطق مستعد و فاقد محدودیت آب از اقدامات این حوزه هستند.
حسینی افزود: اجرای عملیات ذخیره نزولات (کپه کاری) به میزان 74 هکتار در مناطق میمه، گوراب و خربزان و همچنین انجام عملیات پیتینگ توأم با بذرپاشی در سطح طرح های مرتعداری بخش موسیان به میزان 41 هکتار نیز انجام شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دهلران همچنین صدور مجوز حمل چوب اکالیپتوس به مقصد شهرستان های ساری، جهرم، شوش، یزد و طبس، به تعداد 122 سرویس و در مجموع به میزان یک هزار و 325 تن به ارزش یک میلیارد و 320 میلیون ریال، نظارت بر عملیات بهره برداری از معادن شن و ماسه توسط شرکت های سنگ شکن در حوزه بخش مرکزی و موسیان و بررسی لازم بمنظور موافقت اولیه برای انجام عملیات اکتشاف ماده معدنی سلستین به تعداد 2 مورد در حوزه بخش مرکزی، دریافت برآورد خسارات وارده ناشی از فعالیت های عمرانی ادارات و شرکتها، به اراضی ملی درسطح شهرستان به تعداد پنج مورد و به ارزش بیش از 29 میلیارد ریال و پیگیری وصول خسارات وارده به اراضی ملی به تعداد 24 مورد که 19 مورد آنها به ارزش بیش از یک میلیارد و 190 میلیون ریال از جمله اقدامات توسعه ای و بهره برداری در شهرستان هستند.
شهرستان مرزی دهلران در جنوب استان ایلام دارای 259 هزار هکتار عرصه بیابانی و 94 هزار و 920 هکتارعرصه جنگلی است.
شهرستان دهلران در 200 کیلومتری جنوب مرکز استان اصلی ترین کانون بحرانی بیابان زایی استان ایلام محسوب می شود تاجاییکه گفته می شود ۲۴۰ هزار هکتار معادل40 درصد کل مساحت شهرستان دهلران بیابان شده است.خبرنگار: علی رضازاده ** انتشار: حسن کهزادیان
7175/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.