جواد رحیمی مقدم روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این 2 ماده از قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در سال 91 تصویب شد اما اجرای آنها از سال 92 و همزمان با شروع بکار دولت تدبیر و امید آغاز شده است.
وی افزود: این قانون ابتدا چهار سال به صورت آزمایشی اجرا و مقرر شد پس از بررسی نقاط قوت و ضعف به صورت دائمی در آید که سال گذشته مجلس شورای اسلامی طی مصوبه ای اجرای دائمی آن را اعلام کرد.
مشاور ایثارگران استاندار ایلام تاکید کرد: از ابتدای تصویب این قانون مشکلاتی در اجرا وجود داشت که مهمترین آن بار مالی قانون بود.
رحیمی مقدم اضافه کرد: در سال 92 بدلیل مشکلات مالی دولت و کمبود منابع مالی در کشور، اجرای این قانون با کندی مواجه بود اما با تدابیر اتخاذ شده، اجرای آن سرعت گرفت.
وی یادآور شد: در استان ایلام نیز به تبع کشور اجرای این قانون از سال 92 شروع شد و استانداری ایلام جزو اولین دستگاه های اجرا کننده قانون بود.
وی با بیان اینکه ادارات و وزارتخانه هایی که مشکلات مالی بیشتری داشتند با تاخیر این قانون را اجرا کردند، گفت: سال گذشته وزارت آموزش و پرورش ماده 51 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را اجرا کرد و در آخرین مورد نیز سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور موفق به اجرای این ماده شد.
مشاور استاندار ایلام اضافه کرد: تعداد محدودی از ادارات استان ایلام با وجود اجرای قانون در سازمان مرکزی سرسختانه به عدم اجرای این ماده اصرار دارند.
به گزارش ایرنا، ماده 51 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران شامل پرداخت فوق العاده ایثارگری به شاغلان جامعه ایثارگران استان معادل 25 درصد پایه حقوق به ایثارگران است.
بر اساس ماده 31 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، کارفرمایانی که ایثارگران را استخدام کنند تا 5 سال از پرداخت مالیات معاف هستند و 100 بیمه ایثارگران و 75 درصد حقوق آنها نیز از سوی بنیاد شهید پرداخت می شود.
خبرنگار: معصومه امیدی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
6032/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.