اسمائیل نجار روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری همایش هم افزایی سازمان های امدادی در مدیریت بحران های طبیعی استان ایلام؛ فرصت ها و چالش ها در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: بیشتراین واحدها در شهرها قرار دارند که عمده آنها جزء بافت های فرسوده یا سکونتگاه های غیر رسمی حاشیه شهرها هستند.
وی با بیان اینکه در هنگام بروز حوادث طبیعی چون سیل و زلزله بیشترین خسارت ها به مناطق روستایی وارد می شود، افزود: بازسازی و نوسازی سالیانه 200 هزار واحد مسکونی روستایی با مقاومت بالا در برابر زلزله برنامه درازمدت دولت جمهوری اسلامی است.
نجار یادآور شد: تا کنون بیش از یک میلیون و 800 هزار واحد مسکونی در سطح روستاهای کشور به ویژه مناطق آسیب پذیری که در محل گسل ها یا نزدیک رودخانه ها قرار دارند بازسازی و نوسازی شده است.
وی در مورد استحکام ساختمان های احداث شده روستایی در برابر حوادثی چون زلزله نیزگفت: این بناها با نظارت دقیق مهندسان و شناژ استاندارد و بر اساس بخشنامه های مقاوم سازی ساختمان ها احداث شده تا در هنگام بروز زلزله ساکنان آنها فرصت کافی برای خروج از ساختمان داشته باشند.
نجار با بیان اینکه باید از حوادث گذشته درس عبرت بگیریم، نقش مردم را در کاهش خسات های جانی و مالی مهم ارزیابی کرد و افزود: صاحبان خانه ها باید در روند احداث خانه خود از سازمان نظام مهندسی حضور مهندس ناظر کاربلد و متعهد را مطالبه کنند چرا که این سازمان متولی نظارت بر ساخت و ساز اصولی ساختمان ها است.
به گزارش ایرنا اسمائیل نجار برای شرکت در همایش یک روزه هم افزایی سازمان های امدادی در مدیریت بحران های طبیعی استان ایلام؛ فرصت ها و چالش ها به استان ایلام سفر کرد.
این همایش با حضور استاندار ایلام، مسئولان دستگاه های نظامی، اداری و امدادی، هیات های علمی دانشگاهی در محل هتل زاگرس برگزار شد.
برگزاری کارگاه های آموزشی رسانه ها و مدیریت بحران، مقابله با سیل و آتش سوزی، ارائه مقاله و تجلیل از صاحبان مقاله های برترو درختکاری توسط رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در محوطه هتل زاگرس از برنامه های جنبی این همایش بود.
خبرنگار: زهرا موسوی ** انتشار دهنده :شهریار حیدری فر
7172/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.