معاون استاندار ایلام گفت:یکی از مشکلات امروز استان تامین آب عشایر استان است که در این راستا نیازمند اعتبار ویژه برای اتخاذ ساز و کارهای لازم در این زمینه هستیم که با همکاری سازمان امور عشایرکشور و استانداری حل و فصل خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: کاهش 45 درصدی نزولات جوی تابستان سختی را پیش روی ما قرار داده است.
به گزارش جماران به نقل از ایسنا، دکتر احمد کرمی در نشست بررسی مشکلات کم آبی استان از کاهش ۴۵ درصدی میزان نزولات جوی در استان خبر داد و اظهار کرد: امسال یکی از کم بارش ترین سالها در طول چند دهه اخیر استان ایلام است و در این راستا لزوم اتخاذ تمهیدات در ارتباط با مشکلات کم آبی بیش از پیش ضروری به نظر میرسد.
وی با بیان اینکه در این راستا تامین و توزیع درست آب شرب از اهمیت بالایی برخوردار است، تصریح کرد: ساز و کارهای مهمی در پیشگیری از بحران آب در نظر گرفته شده ، به طور نمونه آب منطقهای استان با حفظ ذخیره آب سدها نسبت به مدیریت اوضاع اقدام کرده و آب و فاضلاب استان نیز با اصلاح شبکههای فرسوده هدررفت آب را کاهش داده است.
کرمی خواستار اتخاذ تمهیدات بیشتر در جهت حفظ وضعیت آب موجود استان شد و گفت: برای این منظور علاوه براینکه نیازمند جداسازی آب فضای سبز از آب شرب هستیم باید در خصوص صرف جویی در مصرف آب فرهنگ سازی شود و مردم نقش مردم را در مدیریت اوضاع بیشتر کنیم.
وی در ادامه بر تسریع در روند استفاده از پساب تصفیه خانه فاضلاب شهر ایلام برای فضای سبز تاکید کرد و گفت: همچنین در این خصوص می توان از آب قناتهایی که سطح شهر قرار است احیا شوند برای فضای سبز استفاده کرد.
معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: امروز در برخی نقاط استان چون شهر ایلام، برخی از روستاهای شهرستان چوار، شهرستان ملکشاهی و برخی نقاط دیگر استان با مشکلات کمآبی مواجه هستیم که باید برای رفع آن اقدامات فوری و لازم انجام گیرد.
وی در خصوص تمهیدات لازم برای تامین آب عشایر گفت: یکی از مشکلات امروز استان تامین آب عشایر استان است که در این راستا نیازمند اعتبار ویژه برای اتخاذ ساز و کارهای لازم در این زمینه هستیم که با همکاری سازمان امور عشایرکشور و استانداری حل و فصل خواهد شد.
گفتنی است که در این نشست ابتدا آیت قیصربیگی مدیرکل مدیریت بحران استان درخصوص وضعیت آب استان با توجه به کاهش نزولات جوی هشدار داد و خواستار صرف جویی آب در بخش های آب شرب خانگی، کشاورزی و صنعتی شد و در این زمینه بر اصلاح الگوی کشت به سمت محصولات سازگار با کم آبی تاکید کرد.