هرچند مشکلات قامتشان را خم کرده بود اما با این وجود خوشحال و مسرور بودند از اینکه می‌دانستند مهمترین مقام مسوؤل استان گوش شنوای آنها برای بیان دردهایشان شده است.

سالن شهید ملکشاهی استانداری ایلام به مانند سه‌شنبه هفته‌های قبل محل تردد مردمی شد که از استاندار ایلام درخواست همدلی و همراهی در رفع مشکلشان را داشتند.

از اکناف استان ایلام خود را به استانداری رسانده بودند تا به استاندار ایلام به عنوان موثرترین فرد اجرایی استان شرح و بیان خواسته‌های خود را عرضه کنند.

قاسم سلیمانی‌دشتکی نیز صبورانه و مهرورزانه پای درددل و صحبت‌هایشان می‌نشست و به فراخور، درخواست فرد را به دستگاه‌های مربوطه ارجاع می‌داد.

حل مشکل کسانی که در این سالن حضور داشتند به بهترین و سریع‌ترین وضع ممکن دغدغه استاندار ایلام بود.

استاندار ایلام با وجود مشغله‌ها و جلسه‌های متعدد کاری اما چند هفته‌ای است که به طور مستمر سه‌شنبه های هرهفته را با حضور مدیران مرتبط به ملاقات‌های مردمی و پیگیری مشکلات عام اختصاص داده است.

این در حالی است که  در طول ماه نیز یکبار در سامانه سامد (۱۱۱) خود شخصا پاسخگوی نیازهای مردم است و در هر فصل هم میز خدمت در مصلی شهر ایلام و دیگر شهرستان‌ها برگزار می‌کند و در طول روز نیز در لابلای برنامه‌های کاری مراجعان عمومی را می‌پذیرد.

وی از فرمانداران هم خواسته است وقت‌هایی را به ملاقات‌های عمومی مردمی، سامانه سامد و برگزاری میزخدمت اختصاص دهند تا دسترسی مردم به مسوؤلان آسان‌تر باشد.

سه‌شنبه ۲۶ ام آذرماه نیز پنجمین مرحله هفتگی از ملاقات‌های مردمی استاندار ایلام برگزار شد و خبرنگار خبرگزاری ایرنا ایلام نیز با هماهنگی روابط عمومی استانداری در این برنامه حضور داشت و گزارشی از این ملاقات‌ها تهیه کرد که در زیر می‌آید:

اولین مراجعه‌کننده فردی متاهل، دارای بیماری اعصاب و روان و مستاجر است که برای دریافت مساعدت مالی به استانداری مراجعه است.

مهدی م گفت: به علت مشکل جسمی و روحی از اشتغال و درآمد خاصی برخوردار نیستم و همسرم نیز به علت مشکلات جسمانی نیازمند درمان و مراجعه به پزشک است که به علت فقر توان مداوای همسرم را ندارم.

وی افزود: توان تامین هزینه‌های زندگی خود، همسر و فرزندانم را ندارم و همسرم بیش از یک سال است که پشت نوبت مستمری بگیری بهزیستی است.

به دستور استاندار ایلام، بهزیستی مکلف شد پرونده همسر این مراجعه‌کننده هر چه سریع‌تر برای دریافت مستمری ماهیانه مورد بررسی و دستور قرار بگیرد و کمیته امداد هم برای مساعدت مالی موظف به همکاری با وی شد.

درخواست آقای علوی از مددجویان کمیته امداد نیز در مورد منزلش بود که به علت سیلاب فروردین ماه خراب شده و اکنون در حال تعمیر بود و طبق گفته‌های وی روند ساخت خانه با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی متوقف شده بود و خودش توان تامین هزینه تکمیل خانه را نداشت.

در این جلسه مقرر شد کمیته امداد مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال را به صورت بلاعوض به وی بدهد و بنیادمسکن نیز برای تکمیل ساخت منزل آقای علوی وارد عمل شود.

ارباب رجوع بعدی ابوالحسن ج از منطقه کهره بخش هلیلان بود که هردو دستش از بازو به علت برق گرفتگی قطع شده بود.

وی خطاب به استاندار ایلام در مورد علت مراجعه‌اش به استانداری توضیح داد: من از نعمت هر دو دست محروم هستم توان حمل نفت و سیلندر گاز ندارم و به علت مداومت در این کار دست‌هایم از بازو تا کتف دچار عفونت شده و برای مداوا باید به تهران مراجعه کنم.

در این نشست نسبت به حل مشکل این فرد با مساعدت کمیته امداد، بهزیستی و شرکت گاز تصمیم‌گیری شد.

رضا ب که نیروی خدماتی یکی از مدارس غیرانتفاعی دارای سه فرزند و مستاجر بود نیز برای دریافت حداقل ۲۰۰ میلیون ریال وام کم‌بهره به دیدن استاندار آمده بود، نیز گفت: دارای ۲ فرزند دوقلوی نارس شیرخوار هستم که هزینه تامین شیر و درمان آنها بیش از ۱۰ میلیون ریال در ماه است که حقوق بسیار اندکم کفاف هزینه‌های سرسام‌آور آنها و اجاره منزل و دیگر امورات را نمی‌کند.

مدیرکل کمیته امداد با توجه به اینکه این فرد تحت پوشش نبود طبق مقررات مصوب کرد که ۵۰ میلیون ریال به وی وام دهد که باتوجه به کم بودن مبلغ از جانب شخص استاندار مبلغ ۱۰ میلیون ریال، آب و فاضلاب روستایی پنج میلیون ریال، جمعی از پیمانکارانی که برای پیگیری مشکل خود آنجا حضور داشتند ۱۰ میلیون ریال و از طرف بهزیستی نیز ۱۰ میلیون ریال به وی مساعدت مالی شد.

همچنین به دستور استاندار ایلام بهزیستی موظف شد هرماه سهمیه شیرخشک فرزندان وی را تامین کند.

یکی دیگر از مراجعان خانمی میانسال دارای ۶ فرزند و همسری بیمار و مستاجر بود که برای چاره‌اندیشی در خصوص بیکاری فرزندانش و مشکل مسکن به استانداری مراجعه کرده بود.

وی توضیح داد: همسرم به علت بیماری دیسک کمر قادر به کار کردن نیست و یکی از فرزندانم نیز دارای معلولیت جسمی و حرکتی است که در رشته حقوق تحصیلات عالیه دارد و انتظارم از بهزیستی استان این است که شرایط اشتغال این فرزندم را فراهم کند.

وی افزود: همچنین با توجه به تعداد زیاد جمعیت خانواده‌ام و بالا بودن نرخ پیش و کرایه منزل‌های اجاره ای کسی به من و خانواده‌ام منزل اجاره نمی‌دهد و همچنین تنها دارایی ما برای ودیعه مسکن مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال است که سال گذشته از طرف کمیته امداد به ما داده شد که اکنون با این پول کسی خانه اجاره نمی‌دهد.

مدیرکل کمیته امداد استان در خصوص وضعیت خانواده این مددجو گفت: این خانواده دارای چهار فرزند پسرجوان است که فقط منتظر اشتغال دولتی هستند در حالی که کمیته امداد به کرات به آنها پیشنهاد کرده است که هرکدام مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال وام خوداشتغالی دریافت و با این هزینه برای خود اشتغال‌زایی کنند یا اینکه به روستای پدری خود برگردند تا در اولویت ساخت مسکن و رسیدگی قرار بگیرند که هردوی این پیشنهادها توسط این خانواده رد شده است.

این مددجو در پاسخ به ابهام استاندار و سایر حضار در خصوص علت امتناع از پیشنهادهای کمیته امداد توضیح داد: فرزندانم باتوجه به داشتن تحصیلات دانشگاهی باید یک یا ۲ نفر از فرزندانم یا حداقل پسر معلولم در دستگاه‌های اداری مشغول به کار شوند.

وی در مورد عدم مهاجرت به روستا هم اظهار داشت: چون در روستا هیچ‌گونه زمین زراعی یا دام نداریم و همچنین فرزندانم متولد و بزرگ شده ایلام هستند حاضر به بازگشت به روستا نیستند.

برای حل مشکل مسکن این خانم مصوب شد: کمیته امداد ۳۰۰ میلیون ریال به صورت کمک بلاعوض و ۳۰۰ میلیون ریال به صورت وام بدهد و مدیرکل مسکن و شهرسازی هم قول مساعد داد که وی را در لیست مسکن های ۹۹ ساله طرح ملی با اعطای وام ۹ درصد بگنجاند.

خانم آزادی به خاطر عدم تامین هزینه‌های مشکل ناباروری به استانداری مراجعه کرده بود که به علت تکمیل نبودن مرکز ناباروری استان ایلام این درخواست به بعد از تکمیل مرکز در ماه‌های آینده موکول شد.

خانم سمیرا الف نیز به خاطر سکته مغزی دچار فلج اعضا شده بود و نیاز به عمل باز قلب داشت که به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی عمل قلب باز در استان ایلام انجام نمی‌شود اما این بیمار باتوجه به شرایطی که دارد به مراکز درمانی خارج استان معرفی می‌شود و تا حد امکان نیز به وی کمک مالی برای انجام عمل خواهد شد.

فرمان ح نیز به نمایندگی از اعضای یک شرکت پیمانکاری مجری طرح‌های آب و فاضلاب روستایی استان برای مطالبه طلب خود به مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال به استانداری و دیدار استاندار آمده بودند که در این دیدار مصوب شد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و آب و فاضلاب روستایی طلب این شرکت پیمانکاری را به صورت نقد و اوراق خزانه در کمترین زمان ممکن پرداخت کنند.

دسترسی مردم به مدیران باید سهل و آسان باشد

استاندار ایلام در پایان ملاقات‌های مردمی گفت: برگزاری ملاقات‌های مردمی با حضور مدیران دستگاه‌های مربوطه فرصتی مناسب است تا مردم بدون واسطه و بروکراسی‌های مرسوم اداری و دریافت وقت قبلی با سهولت بتوانند با استاندار، معاونان استانداری و سایر مسئولان دستگاه‌های مربوطه طرح مشکل کنند.

قاسم سلیمانی‌دشتکی افزود: عمده مسائل مربوط به مساعدت‌های مالی از طرف قشر ضعیف و متوسط است و دیگر مشکلات مطرح شده نیز مسائل مربوط به هزینه‌های بیماری، مسکن، اشتغال، ... است که هر مشکلی به فراخور شرایط فرد برای دریافت کمک‌های بلاعوض یا تسهیلات معرفی می‌شود.

وی اظهار داشت: همچنین در کنار مردم بخش‌های خصوصی در حوزه‌های مختلف نیز در این ملاقات‌ها مشکلات و خواسته های خود در ارتباط با دستگاه‌های مختلف را بیان می‌کنند و در همان جلسه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

استاندار ایلام از مردم خواست: به جای انعکاس مشکل و خواسته خود در فضای مجازی با مراجعه به استانداری درخواست خود را مطرح کنند تا برای ملاقات‌های مردمی با آنها هماهنگ شود.

به گزارش ایرنا، در دیدار ملاقات مردمی این هفته استاندار ایلام، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی، مدیرکل کمیته امداد و رییس دانشگاه علوم پزشکی حضور داشتند و همچنین استاندار با مدیران کل بهزیستی و راه و شهرسازی و نیز رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیزبرای رفع مشکل مراجعان تماس تلفنی برقرار کرد.

استاندار ایلام هرهفته در قالب برنامه ملاقات های مردمی بین ۳۰ تا ۴۰ نفر از مردم و بخش خصوصی با دعوت از مدیران مربوط به درخواست ها را می پذیرد.

همچنین در میزخدمت فصلی در محل مصلی به حدود ۲۰۰ نامه پاسخ می‌دهد و در سامانه سامد نیز به ۳۰ تلفن مردمی پاسخ می‌دهد و در همان لحظه نیز از طریق تلفن برای پیگیری درخواست‌ها با مدیرمرتبط با درخواست تماس می‌گیرد.

حفظ کرامت و شان انسانی، تلاش و پیگیری جدی برای رفع یا کاهش مشکل مراجعان، تحکم به مدیران برای رسیدگی به کار و درخواست مردم از مهمترین اولویت‌ها و دغدغه‌های استاندار ایلام در ملاقات‌های مردمی است.

متقاضیان با مراجعه به دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری ایلام برای مطرح کردن خواسته‌های خود اقدام کنند تا از آنها برای ملاقات با استاندار دعوت شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.