اسفندیار رستم زاد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به وجود قرص در برخی کیک ها اظهار داشت: برای حفظ سلامت دانش آموزان بخشنامه فوری به تمامی مدارس ابلاغ شده که مواد خوراکی که در مدارس توزیع می شود از اماکن معتبر و همراه با مهر و فاکتور فروشنده تهیه کنند.
وی افزود: همچنین به مدیران و مربیان بهداشت نیز تاکید شده است نظارت لازم در این خصوص را داشته و هرگونه مورد مشکوک را به این سازمان اطلاع دهند.
به گفته مدیر کل آموزش و پرورش ایلام، به تمامی مدارس استان ابلاغ شده که اطلاع رسانی و آگاهی لازم را به دانش آموزان داشته و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک آنرا به اولیا مدرسه یا خانواده ها اطلاع بدهند.
رستم زاد با تاکید بر اینکه اولیا مدارس در صورت مشاهده کیک های آلوده آنرا به حراست این اداره کل اطلاع دهند، افزود: تاکنون هیچ گونه موردی از این کیک ها در مدارس استان ایلام گزارش نشده است.
در روزهای پایانی هفته گذشته، تصاویری از وجود قرص و کپسول در کیکهای خوراکی تولید برخی کارخانجات ایرانی در استانهای سیستان و بلوچستان و هرمزگان در فضای مجازی منتشر شد که بررسیهای صورت گرفته توسط نهادهای مسوول، واقعی بودن این گزارشها را تایید کرد.
رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت در واکنش به این موضوع با تاکید بر اینکه گزارشات واصله به وزارت بهداشت مبنی بر وجود قرص و کپسول در کیکهای خوراکی به هیچ عنوان به خط تولید این محصولات مربوط نیست، گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته از گزارشات مردمی در دو استان سیستان بلوچستان و هرمزگان، مشخص شد این قرصها پس از تولید و در مرحله عرضه داخل کیکها گذاشته شده است.
جهانپور با بیان اینکه هرگونه جاسازی قرص در این کیکها پس از روند تولید اتفاق افتاده است، اظهار کرد: طبق گزارشهایی که به دست ما رسیده است و بررسیهایی که از شرکتهای صنایع غذایی در این استانها داشتهایم، این قرصها به هیچ عنوان در طی فرآیند تولید درون کیکها گذاشته نشده است.
به گزارش ایرنا، به گفته مسئولان وزارت بهداشت تاکنون هیچ سندی که تأیید کند این کیکها در اندازه وسیع و گسترده تولید یا توزیع شدهاند وجود نداشته و بیشتر به نظر میرسد برنامهای برای حاشیهسازی صنعت غذایی کشورمان و بازارهای صادراتی آن است.