شاپور کردی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح با هدف توانمندسازی و بهبود زندگی افراد کم درآمد در مناطق روستایی (اعم از مددجویان و افراد عادی) با اولویت زنان اجرا می شود.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح پس از تشکیل گروه و جمع آوری پس اندازهای اعضا و راه اندازی صندوق مالی، بنام گروه خودیار در بانک، حساب باز می شود.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی استان ایلام اضافه کرد: در مرحله بعدی بانک گروه را بر پایه سرمایه اجتماعی ارتقا داده و سود و عملکرد مالی و اجرایی آنها را مورد ارزیابی و اعتبار سنجی قرار می دهد.

کردی افزود: در پایان بر اساس نتیجه اعتبار سنجی، بانک بدون اخذ سپرده وثیقه و ضامن به گروه با حداقل نرخ سود بانکی معمول وام پرداخت می کند و گروه نیز بر پایه طرح های کسب و کار تایید شده اعضا، وام بانکی را میان آنان توزیع می کند.

وی تاکید کرد: خدمات این طرح  به شکل برون سپاری به بخش های غیر دولتی از جمله درمانگاه های مددکاری اجتماعی و موسسه های غیر دولتی محلی و توسط بانک کشاورزی انجام می شود.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی ایلام با ذکر اینکه مرحله نخست طرح طرح مذکور از سال ۹۱ اجرا شده ادامه داد: در این مرحله و به مدت پنج سال در مجموع ۳۰۰ گروه خودیار در مناطق روستایی تشکیل شد.

به گفته کردی، در مرحله دوم این طرح  تشکیل ۱۰۰ گروه در مدت سه سال در مناطق روستایی استان در دستور کار  قرار گرفته و بر اساس ارزیابی های انجام گرفته  این طرح نقش بسزایی در افزایش توانمند سازی مردم مناطق روستایی دارد.

وی گفت: یکی از مهمترین مشکلات روستاییان اشتغال است که اجرای گسترده این طرح با همکاری سایر ارگان ها در رفع معضل بیکاری و جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها نقش مهمی دارد.

وی کاهش نسبی فقر، توسعه عدالت اجتماعی از راه فراهم ساختن زمینه دسترسی گروه های کم درآمد، بالابردن سرمایه اجتماعی، ایجاد و توسعه کسب و کارهای کوچک و کمک به کاهش نرخ بیکاری را از ویژگی های اجرای این طرح برشمرد.

به گزارش ایرنا، ۳۳ هزار نفر در استان ایلام زیر پوشش خدمات بهزیستی قرار دارند.

۷۱۷۱/۶۱۱۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.