به گزارش ایرنا، محمد نوذری روز دوشنبه در همایش طلاب یاران فرهنگ ترافیک افزود: آستانه تحمل و گفتمان در مردم در جامعه کنونی ما پایین آمده و شهروندان باید مهارت هایی چون مهار خشم، ارتباطات، احترام به قوانین و رعایت هنجارهای عمومی از جمله ترافیک را فرا بگیرند.

وی مسائل اجتماعی و فرهنگی  را تاثیرگذار بر سایر ابعاد چون سیاست و اقتصاد برشمرد و یادآور شد: یکی از مصادیق بارز دشمن داخلی یک جامعه همان عدم رعایت قوانین از سوی شهروندان است چرا که پایبندی به نظم و مقررات موجب آرامش روانی جامعه می شود.

نوذری به موضوع ورود طلاب به مبحث ترویج فرهنگ ترافیک اشاره کرد و افزود: تاثیر نفوذ کلام روحانیون با توجه به قداستی که همواره در بین مردم داشته اند بسیار بیشتر از قوای قهریه و مسئولان اجرایی است چرا که اقشار مختلف جامعه از کلام روحانیون و علما حرف شنوی بیشتری دارند.

وی در مورد نقش موثر و پررنگ پلیس برقراری نظم، بازگشایی گره های ترافیکی و تامین امنیت جاده ها در همایش بزرگ اربعین نیز اظهار داشت: طلاب در کنگره اربعین امسال باید در ترویج فرهنگ ترافیک در بین مسافران حضوری گسترده داشته باشند.

رعایت قوانین و مقرارات رانندگی مصداق بارز حق الناس است

رئیس حوزه علمیه صاحب الزمان (عج) ایلام هم گفت: در دین مبین اسلام رعایت حقوق دیگران و توجه به نظم اجتماعی مورد تاکید است و در این راستا احادیث و روایات زیادی از اهل بیت (ع) وجود دارد که بسیاری از نکات موجود در این احادیث در زندگی ماشینی امروز کارگشا است.

حجت الاسلام والمسلمین وعد مرادبیگی افزود: رعایت و پایبندی به مقررات راهنمایی و رانندگی از نمونه های بارز حق الناس و احترام به حقوق شهروندی است که باید از سوی رانندگان و سرنشینان خودروها و نیز عابران پیاده رعایت شود تا مشکلات ترافیکی به کمترین میزان برشد.

وی یادآور شد: همانگونه که طلاب در مسائلی چون سیل، زلزله و اربعین همپای سایر ارگان ها و مردم در صحنه خدمات رسانی حضور داشتند در موضوع فرهنگ سازی رعایت قوانین ترافیک هم طلاب می توانند یاور و بازوی پلیس راه و راهور باشند.

مرادبیگی تاکید کرد: از طلاب انتظار می رود در راستای رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی در بین اقشار مختلف مردم روشنگری کنند و از مروجان اصلی این مقوله به عنوان یک معروف مهم دینی و اجتماعی باشند.

ضریب نفوذ کلام روحانیون در مردم بسیار تاثیرگذار و عمیق است

مدیرکل تبلیغات اسلامی ایلام نیز گفت: با وجود تبلیغات و تخریب های سوء دشمنان با هدف ایجاد فاصله بین مردم و روحانیت اما روحانیون و علما همچنان جایگاهی ارزشمند و معتبر در بین اقشار مختلف جامعه دارند و ضریب نفوذ کلام و ارشاد آنها در میان مردم مشهود است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد فتاحی یادآور شد: روحانیون چون از دل مردم و از بطن جامعه هستند همواره مورد احترام و کرنش اقشار مختلف قرار دارند و بنابراین آنها می توانند در ترویج فرهنگ های مثبت و تعالی بخش اجتماعی ورودی جدی تر و پررنگ تر از گذشته داشته باشند.

وی تاکید کرد: اصحاب رسانه، طلاب و روحانیون، مدارس، دانشگاه ها و ائمه جمعه که دارای تریبون فرهنگی هستند باید مصادیق اجتماعی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را برای آموزش و آشنایی مردم اشاعه دهند.

۷۱۷۲/۶۱۱۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.