استاندار ایلام گفت: وقتی مراحل قانونی واگذاری طی شد باید پیگیری برای رفع معارضین انجام و فرمانداران و معتمدین معارضین را توجیه کنند .
به گزارش ایسنا، منطقه ایلام، «قاسم سلیمانی دشتکی» در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که با حضور معاون امور صنایع وزارت صمت، برگزار شد، اظهار کرد: هر محصولی که در استان تولید می شود باید در اولویت مصرف قرار گیرد و ذیحساب ها حق پرداخت و تامین مالی برای محصولاتی که مشابهآنها در استان تولید میشود ندارند .
وی با بیان اینکه حضور تیم اقتصادی در استان بسیار مهم بود و تصمیات مناسبی اتخاذ شد که باید پیگیری طرح های مهم و مصوبات باشیم، گفت: در استان به حضور بخش خصوصی توجه میشود .
استاندار ایلام تصریح کرد: باید زیرساخت ها مهیا شود تا سرمایه گذار وارد استان شود و مصمم هستیم که 2 شهرک تخصصی ایجاد شود .
سلیمانی دشتکی در پاسخ به دغدغههای فعالان صنعتی استان ، تنگنظری و وجود معارضین را یکی از مهمترین موانع توسعه استان برشمرد و گفت: وقتی مراحل قانونی واگذاری طی شد باید پیگیری برای رفع معارضین انجام و فرمانداران و معتمدین معارضین را توجیه کنند .
وی گفت: منابع بانک ها منابع مردمی است و دولت توان مالی در این شرایط ندارد و پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ مشکلی برای بانکها ایجاد کرده است، تسهیلات یارانه ای محدود بوده و اولویت پرداخت باید به طرحهای در آستانه راه اندازی و بالای ۶۰ درصد اختصاص یابد .
استاندار ایلام افزود: تولیدکنندگان و سرمایه گذاران خارج از استان که دارای طرح هستند باید حساب بانکی در داخل استان افتتاح کنند تا گردش مالی بانک های ایلام افزایش یابد .
سلیمانی از همه مدیران استان خواست در راستای رفع نواقص و هموار کردن مسیر تولید و توسعه تلاش کنند .
مهندس «یارالله نصیری» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز در این نشست، اظهار کرد: تصویب ۲۶۳ مصوبه در قالب ۷۵ جلسه اصلی و فرعی برای ۲۹۴ پرونده منجر به فعال سازی ۴۲ واحد تعطیل، افزایش ظرفیت ۴۸ واحد و تثبیت اشتغال ۱۰۴۶ نفر شده است .
وی با بیان اینکه تا ابتدای دولت یازدهم سرمایه پروانه های بهره برداری ۸۰۰ میلیارد تومان بوده است این در حالی است اکنون این میزان به ۳۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است و ۱۰ هزار نفر به صورت مستقیم در این واحدها مشغول به کار هستند، تصریح کرد: ۳۲۷ طرح با پیشرفت فیزیکی مشخص در حال اجراست که سرمایه مورد نیاز آنها ۱۷ هزار میلیارد تومان است .
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ایلام، تاکید کرد: اختصاص ۳ میلیارد دلار تسهیلات ارزی و جذب ۱.۴ میلیارد دلار این منابع در بخش طرح های بزرگ و شاخص در دست اجرا گام بزرگی در جهت تکمیل فرآیند صنعتی شدن استان است.
نصیری معادن استان با ذخایر شناسایی شده ۹۹۶ میلیون تن را از پتانسیل های توسعه ای استان دانست و تصریح کرد: تعداد ۸۱ معدن فعال وجود دارد که سالانه ۴.۹ میلیون تن مواد از این معادن استخراج می شود .
وی ادامه داد: اختصاص بخش زیادی از وقت و زمان کارگروه اقتصاد مقاومتی به رفع مشکلات بخش تولید و تجارت آثار مثبتی برجای گذاشته است. وی تصریح کرد: مهمترین مشکلات زیرساختی در زمینه گاز کشی شهرک ها در این کار گروه به سرانجام خوبی رسیده است .
رئیس سازمان صمت استان ایلام تفاهم نامههای انعقاد شده با سازمان های توسعهای گام مثبت دیگری در جهت ایجاد صنایع بزرگ و متوسط در استان برشمرد و گفت: اجرای ۴ طرح بزرگ جدید، تکمیل چرخه پتروشیمی ایلام، تکمیل شرکت ممبران ایوان، ایجاد طرح اتیلن اکساید در کنار پتروشیمی ایلام و انجام طرح های مطالعاتی در حوزه معدن و فعال سازی معادن تعطیل اقدام موثر و بزرگی دیگری برای صنعتی شدن استان است .
انتهای پیام