عبدالمالک شنبه‌ زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۹ هزار و ۷۰۰  صنعتگر در استان دارای پروانه تولید فعالیت دارند.

وی افزود: معرق، جاجیم، سفال، چوب، گیوه‌بافی، سیاه چادر و لباس محلی از عمده صنایع دستی استان را تشکیل می دهند.

شنبه زاده یادآور شد: عمده‌ترین و پرطرفدارترین محصول گلیم نقش برجسته است که در مناسبت‌های مختلف مانند ایام نوروز، فروش آن رونق بیشتری می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این آمار از عملکرد فروشگاه‌های صنایع دستی استان احصاء شده، تصریح کرد: هم‌اکنون ۱۲۰ کارگاه صنایع دستی در استان وجود دارد که در ۳۳ رشته فعالیت دارند.

 شنبه زاده بازارچه‌های ثابت صنایع دستی، برپایی نمایشگاه در نوروزگاه‌ ها در روزهای آغازین سال و برپایی نمایشگاه در ورودی جاذبه‌های تاریخی را فرصت‌ خوبی برای رونق بخشیدن به کسب و کار فعالان این عرصه عنوان کرد.

به گزارش ایرنا، تعداد ۷۷۰ اثر ایلام تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده که از این تعداد ۷۳۳ اثر تاریخی، ۲۴ اثر معنوی، ۶ اثر طبیعی و هفت اثر نیز مکان رویداد دفاع مقدس است.

شهرستان دره‌شهر با ۱۴۶ اثر ثبت شده در ردیف نخست آثار ثبت شده ملی استان و شهرستان بدره با ۲۷ اثر رتبه دهم استان را دارد.

ایلام بخشی از تمدن ایلام باستان بوده که در هزاره سوم پیش از میلاد به‌وجود آمده و به عنوان یکی از مهدهای حیات بشری مملو از آثار، محوطه‌ها و بناهای دوره‌های مختلف تاریخی و ماقبل تاریخ است.

از ۱۷۰۰ اثر و محوطه تاریخی شناسایی شده استان ایلام تاکنون حدود ۸۰۰ اثر فهرست آثار ملی ثبت شده است.

۷۱۸۰/۶۱۱۹

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.