مهناز همتی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان تیم هایی به رصد کالاهای پرمصرف از جمله روغن خوراکی، زعفران، کشک، شیرهای پاستوریزه، پنیر، شکر و چای در مراکز عرضه کالا اقدام می کنند.
وی افزود: بازرسان داشتن نشان استاندارد بر روی کالا، ارزیابی و آزمون کالا مبنی بر منطبق بودن کالا با استانداردهای تدوین شده را انجام می دهند.
مدیرکل استاندارد ایلام تاکید کرد: هم اکنون طرح بازرسی از واحدهای صنفی توزیع کننده اقلام پرمصرف در تمامی شهرستان ها آغاز شده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
همتی یادآور شد: چنانچه تخلفی محرز شود متصدی واحد تولیدی متخلف به مرجع قضایی معرفی و پرونده عرضه کننده کالا نیز در اختیار تعزیرات حکومتی استان قرار می گیرد.
وی به اهمیت نقش استفاده از کالاهای استاندارد در سلامت مردم اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای این طرح سالم سازی بازار مصرف و جلوگیری از توزیع کالاهای بدون کیفیت و فاقد نشان استاندارد می باشد.
همتی با اشاره به اهمیت درج نشان استاندارد بر روی کالاها اضافه کرد: اعتبار نشان استاندارد درج شده بر روی فرآورده ها، از طریق پیامک کد ده رقمی ذیل نشان استاندارد به سامانه 10001517 مشخص می شود.
وی گفت: به هر فرآورده ای که با رعایت الزامات استاندارد، دارای نشان استاندارد می شود، یک کد ده رقمی اختصاص می یابد.
مدیرکل استاندارد ایلام ادامه داد: مصرف کنندگان می توانند با پیامک کد ده رقمی درج شده بر روی کالاها، از مشخصات آن ها از جمله محل تولید و تاریخ اعتبار نشان استاندارد، آگاه شوند.
3032/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.