به گزارش ایرنا، سورنا ستاری روز سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام اظهار داشت: ایران رتبه چهارم نانو در جهان را کسب و یکی از کشورهای صاحب ایده و تاثیرگذار در جهان است و همیشه در عرصه نانو طرح ها و حرف های زیادی برای عرضه دارد.
وی یادآور شد: ایران اسلامی سال 96 از محل فروش محصولات شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری 14 هزار میلیارد ریال درآمد کسب کرده است.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: تکمیل زنجیره تولید در حوزه های مختلف از پژوهش و مطالعه تا تولید در شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری از اولویت های مهم دولت و کشور است.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام گفت: خروجی دانشگاه ها و فارغ التحصیلی خیل کثیری از جوانان جویای کار به جای منفعت جامعه به محلی برای خسران و افزایش سطح توقع افراد تحصیل کرده و هدر رفت منابع و بیت المال تبدیل شده است.
حجت الاسلام والمسلمین اله نور کریمی تبار روز سه شنبه در دیدار با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری اظهار داشت: بیشتر جوانان بعد از اتمام تحصیل در مقاطع عالی انتظار اشتغال پایدار در بخش دولتی دارند اما به علت شرایط جامعه امکان بکارگیری همه این افراد وجود ندارد و همین امر موجب سرخوردگی و بعضا مهاجرت آنها و جذب این افراد به کشورهای خارجی می شود.
وی با بیان اینکه علم باید در خدمت ترقی و رشد کشور باشد، تاکید کرد: ایجاد پارک های علم و فناوری و ورود به علوم و اجرای طرح های دانش بنیان یک ضرورت است و در قالب طرح های دانش بنیان ایده ها به عمل و محل اشتغال جوانان جویای کار می شود.
کریمی تبار یادآور شد: ایلام دارای ظرفیت های زیادی چون منابع آبی، گیاهان دارویی، گونه های مختلف درخت بلوط و از همه مهمتر نیروی انسانی مستعد و خلاق است که با ورود سرمایه گذاران اهل علم و ایده پردازان به استان علاوه بر اینکه راه برای توسعه فراهم می شود جوانان نیز از مهاجرت و کوچ به دیگر استان ها یا خارج کشور منصرف خواهند شد.
استاندار ایلام نیز گفت: آستان ایلام دارای ظرفیت های زیادی دارد که با ورود سرمایه گذاران و افزایش فضای اشتغال این استان توان رشد و ترقی همگام با دیگر استان ها را دارد.
7172/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.