دکتر صیدنور علیمرادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این شمار ماموریت 2 هزار و 200 مورد منجر به اعزام زائران به بیمارستان و مراکز درمانی مختلف مهران و مرکز استان شده و مابقی نیز سرپایی مداوا شدند.
وی ادامه داد: در این مدت 176 هزار زائر از خدمات درمانی، بهداشتی و پیش بیمارستانی این مرکز برخوردار شدند که از این تعداد 67 هزار خدمت پیش بیمارستانی و مابقی بهداشتی، درمانی و مبارزه با بیماری ها بوده است.
وی با بیان اینکه اربعین امسال یک هزار و 200 نفر نیروی این مرکز بصورت مستقیم در حال خدمات دهی به زائران هستند گفت: از این شمار 140 نفر در مرز مهران مستقر و مابقی نیز در مسیرهای تردد زائران مستقر و بصورت شبانه روزی فعالیت دارند.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان گفت: 70 پایگاه ثابت و سیار این مرکز به همراه تجهیزات پزشکی و درمانی در مسیرهای تردد زائران همچنان مستقر هستند.
به گفته وی، برای خدمات دهی به زائران اربعین حسینی در سال جاری 150 آمبوبلانس با 450 نیرو، 10 دستگاه اتوبوس آمبولانس با 60 نیرو، پنج فروند بالگرد امدادی و پنج دستگاه موتور آمبولانس بکارگیری شده است.
دکتر علیمرادی گفت: امسال به همت این مرکز 9 بیمارستان برای خدمات دهی به زائران راه اندازی شده که از این تعداد سه بیمارستان صحرایی با مشارکت ارتش و سپاه تاسیبس شده است.
مرز بین المللی مهران یکی از مهمترین کانونهای تردد زائران دو کشور ایران و عراق به عتبات عالیات است.
از ایتدای ماه صفر تاکنون یک میلیون و 400 هزار زائر در مرز مهران تردد کرده اند.
7171/6119
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.