رییس جبهه امل‌المقاوم لبنان با هشدار نسبت به موضع‌گیری‌های برخی کشورهای عربی پس از انقلاب‌های منطقه گفت: امروز شاهد اظهارنظرهای نگران‌کننده هستیم که معتقدند باید به معاهده کمپ‌دیوید پایبند باشند و نباید با اسرائیل قطع رابطه کنند.

شیخ زهیر عثمان‌الجعید به ایسنا گفت: تشابهات زیادی میان انقلاب اسلامی ایران و بیداری اسلامی که نشانه‌های آن در مصر، یمن، لیبی و دیگر کشورها ظهور یافته، وجود دارد.

وی با بیان این‌که یکی از این تشابهات، به خیابان ریختن مردم در راستای تحقق پیروزی در برابر ظالمان است، افزود: با توجه این وجه مشترک معتقدیم که بیداری اسلامی ایجاد شده، به طور کامل بیانگر انقلاب اسلامی ایران است، چرا که امام خمینی (ره) شعارهای واضحی را مطرح کرد و زمانی که انقلاب پیروز شد، انقلابیون به سفارت رژیم صهیونیستی اسرائیل رفتند و نشانه‌های آن را از بین بردند و سفارت فلسطین را به جای آن بنا کردند.

رییس جبهه امل‌المقاوم لبنان خاطرنشان کرد: آنچه امروز در برخی کشورهای عربی اتفاق می‌افتد و موجب نگرانی است، این مساله است که آنها به طور روشن مخالف صهیونیست‌ها نیستند، و حتی معتقدند باید به معاهده کمپ‌دیوید پایبند باشند و نباید با اسرائیل قطع رابطه کنند.

وی با اشاره به این‌که این مساله نیازمند یک اقدام جدی و مستقیم است، ابراز امیدواری کرد که بیداری اسلامی ایجاد شده با انقلاب اسلامی ایران عجین شده و وحدت اسلامی واقعی محقق شود و همه با اتحاد زیر پرچم لا اله الا الله به سوی پاکسازی مسجد‌الاقصی و ریشه‌کنی رژیم صهیونیستی حرکت کنیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.