سرهنگ محمد اقبالی روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد با رصد صفحات کاربران درشبکه های اجتماعی و معرفی خود به عنوان دوست، کاربران را به پرداخت کمک اینترنتی ترغیب می کردند.
وی اضافه کرد: درتحقیقات پلیس مشخص شد که فرد ناشناسی پس ازاقدام به جعل صفحه درشبکه اجتماعی
« اینستاگرام» ، پیامی با این مضمون که «در بیمارستان هستم، مشکلی برایم پیش آمده ، نیاز به مبلغ 50 الی 100 هزار تومان دارم ، کارت بانکی ندارم و در صورت کمک مبلغ را به حساب دوستم واریز کنید» روی این صفحه قرار داده بود.
وی خاطرنشان کرد: مالباخته ها نیز با توجه به معتبر بودن صفحه و شناخت صاحب آن اقدام به واریز مبالغ می کردند لیکن متوجه شدند که دردام کلاهبرداری قرارگرفته و درخواست از طرف شخص دیگری بوده است.
اقبالی گفت: تحقیقات بیشتر نشان داد که یکی ازمالباختگان، 100 هزار تومان را به حساب صاحب یک مغازه
در تهران واریز کرده است.
رئیس پلیس فتا البرز بیان داشت: در بررسی موضوع مشخص شد که فردی با پوشش مشکی و داشتن کلاه به مغازه این شهروند تهرانی رفته و با این ترفند که کارت بانکی ندارد و قرار است 100 هزار تومان توسط دوستش برایش ارسال شود، از این مغازه دار نیز 100 هزار تومان کلاهبرداری می کند.
وی بیان داشت که با اظهارات این مغازه دار تهرانی، پلیس توانست یکی ازمتهمان را شناسایی و دستگیر کند.
اقبالی افزود: دربررسی حساب بانکی مالباختگان مشخص شد که مبالغ واریزی توسط 2 نفر به نام های «ع - الف » و «م - ح» دریافت و وجه دریافتی صرف خرید سکه و ارز شده است.
وی گفت: این فرد در بازجویی پلیس اعتراف کرد که با همدستی یک نفر دیگر از 50 نفرکلاهبرداری کرده اند.
رئیس پلیس فتا البرز بیان داشت که متهم اصلی نیز توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.
وی تاکید کرد که کلاهبرداری اینترنتی به لحاظ سهولت و کثرت ارتکاب ازمهمترین و شایع ترین جرایم اقتصادی است و لازم است با پیشرفت فناوری و بهره گیری روز افزون کاربران از آن، آموزش های کاربردی دراین زمینه فرا گرفته شود.
2098/ 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.