فتانه شکرالهی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این گواهی ها برای آسانسورهایی صادر می شود که دارای استانداردهای لازم باشند.
وی اظهار داشت:یکی از دلایل بالا رفتن آمار مصدومان و تلفات حوادث آسانسور استفاده از شرکت های غیر مجاز برای نصب و تعمیر این وسیله است.
وی خاطرنشان کرد: از نظر قانون مراحل نصب و راه اندازی آسانسورها و اعطای مجوز تحت نظارت کامل این اداره کل قرار دارد.
وی افزود: شرکتهایی که بدون فراگرفتن دوره های آموزشی و رعایت کردن استانداردها، اقدام به نصب آسانسور می کنند موجب افزایش حوادث در این وسیله می شوند.
وی با اشاره به اینکه انجام بازرسی آسانسورها فقط توسط شرکتهای بازرسی کننده تایید صلاحیت شده توسط این اداره کل صورت می گیرد. گفت: این شرکتها باید در بازرسی اولیه و دوره ای آسانسورها، پلاک بازرسی با قید زمان را در آسانسورها نصب و گواهی برای آنها صادر کنند.
وی گفت: شرکتهای مذکور موظفند گواهی ایمنی آسانسور را فقط برای آسانسورهایی که توسط شرکتهای دارنده پروانه طراحی نصب و راه اندازی شده اند، صادرکنند.
وی با اشاره به انجام هماهنگی برای اجرای هرچه بهتر استاندارد ملی آسانسور یادآور شد: بر این اساس کلیه ساختمانهای دارای آسانسور بدون اخذ تاییدیه ایمنی، کیفیت و گواهی استاندارد مجاز به اخذ پایان کار نمی باشند.
مدیر کل استاندارد استان البرز اظهارداشت: باتوجه به اهمیت ایمنی و عملکرد آسانسورها، به منظور جلوگیری از بروز حوادث در موقع بهره برداری، علاوه بر بازرسی اولیه، بازرسی های ادواری سالیانه نیز برای تمام آسانسورها الزامی است و تمامی قطعات مکانیکی و برقی آسانسور مورد بررسی قرار می گیرد.
شکرالهی تاکید کرد: در همین مدت 364 متقاضی با مراجعه به سامانه مدیریت بازرسی آسانسور نسبت به تقاضای بازرسی و اخذ تأییدیه ایمنی آسانسورثبت نام کرده اند و 203 فقره تأییدیه ایمنی آسانسور از سوی این اداره کل صادر شده است.
وی بیان کرد: بازرسی از آسانسورهای ادارات و اماکن عمومی نیز در دستور کار این اداره کل قرار دارد و بازرسی ها تا رفع نواقص، ادامه خواهد داشت.
7411/1535
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.