به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از اردبیل؛ حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه همزمان با سی و نهمین سالگرد دهه مبارک فجر 170 فرصت شغلی برای مددجویان تحت حمایت این استان ایجاد شده است، گفت: دو میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در اختیار مددجویان قرار گرفت تا شغلهای مورد نظر خود را ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه مددجویان با دریافت تسهیلات اشتغال در زمینههای دامپروری، صنایعدستی و خدماتی وارد بازار کار شدهاند، افزود: فرصتهای شغلی جدید متناسب با بازار کار ایجاد شده است تا مددجویان بتوانند با تکیه بر تواناییهای خود بیدغدغه و با آرامش خاطر به استقلال اقتصادی دست یابند.
دشتی با اعلام اینکه کمیته امداد اردبیل از سال 72 فعالیت خود را در سطح این استان آغاز کرده است، بیان کرد: 40 هزار طرح اشتغال از آغاز فعالیت کمیته امداد استان اردبیل توسط مددجویان تحت حمایت اجرا شده که این امر علاوه بر خوداتکایی خانوار تحت حمایت، به توسعه اقتصادی منطقه نیز کمک کرده است.
دشتی به پرداخت 200 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در 24 سال فعالیت کمیته امداد استان اردبیل به اقشار آسیبپذیر اشاره کرد و گفت: از طریق تسهیلات اشتغال، بسیاری از مددجویان تحت حمایت به خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی این نهاد خارج شدهاند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه ایجاد اشتغال برای خانوار تحت حمایت یکی از مهمترین راهکارهای این نهاد بهمنظور توانمندسازی آنها است، اعلام کرد: با استعدادسنجی، ارائه آموزشهای فنی و حرفهای، پرداخت تسهیلات اشتغال، مشاوره شغلی و نظارت بر طرحهای اشتغالزایی درصدد هستیم مسیر خوداتکایی مددجویان را هموارتر کنیم.
وی با اشاره به اینکه سالانه 10 درصد از خانوار تحت حمایت با فراگیری آموزشهای فنی و تخصصی، کاریابی و اجرای طرحهای اشتغال از چرخه حمایتی این نهاد خارج میشوند، بیان کرد: پس از توانمندی و خروج مددجویان از چرخه حمایتی، خانوار نیازمند دیگری که پشت نوبت قرار دارند جایگزین آنها میشوند تا از خدمات حمایتی این نهاد بهرهمند شوند.
دشتی با بیان اینکه با خروج مددجویان از چرخه حمایتی، فقط مستمری ماهانه آنها متوقف میشود، افزود: تا زمانی که خانوار تحت حمایت به توانمندی کامل نرسند، مددجویان از تمامی خدمات حمایتی این نهاد بهرهمند هستند و کمیته امداد موظف است با رسیدگی بهموقع مشکلات آنها را برطرف کند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه تلاش داریم گرفتاریها و مشکلات خانوار تحت حمایت را بهصورت زیرساختی رفع کنیم، گفت: تأمین مسکن مناسب، خدمات فرهنگی، پرداخت هزینههای درمانی، تهیه جهیزیه و رفع سایر نیازهای اساسی خانوار تحت حمایت موجب میشود تا آنها با آسودگی خاطر به سمت خوداتکایی سوق پیدا کنند.
وی با بیان اینکه همکاری مضاعف بانکهای عامل و دستگاههای اجرایی روند پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان را سرعت میبخشد، اعلام کرد: جذب صددرصدی اعتبارات بانکی در سالجاری موجب ایجاد اشتغال برای بسیاری از خانوار تحت حمایت میشود که در سایه آن مددجویان میتوانند با تکیه بر تواناییهای خود توانمند شوند.
دشتی با اشاره به اینکه 70 درصد از سرپرستان خانوار تحت حمایت افراد بالای 60 سال هستند، بیان کرد: سالمندان تحت حمایت به دلیل از کارافتادگی و کهولت سن قادر به انجام کار و هیچگونه فعالیتی نیستند که کمیته امداد اردبیل با ارائه خدمات درمانی و دارویی به مشکلات آنها رسیدگی میکند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل با اعلام اینکه با ارائه تسهیلات اشتغال به فرزندان خانوار تحت حمایت گامهای مؤثری را برای قطع فقر بین نسلی برداشتهایم، گفت: ایجاد فرصتهای شغلی مناسب و پایدار برای فرزندان خانوار تحت حمایت موجب میشود تا آنها به استقلال اقتصادی دست یابند و آیندهای روشن را برای خود رقم بزنند.
46