به گزارش ایرنا، خسرو ساکی در آیین استانی تجلیل از معلمان پژوهنده برتر البرزی که روز یکشنبه در کانون فرهنگی - تربیتی شهید فهمیده کرج برگزار شد، افزود: سنگ بنای آموزش و پرورش در دوره جدید اهتمام به پرورش تفکر انتقادی ، حل مساله و ایجاد روحیه پژوهشی در بین دانش آموزان ایران اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه امروز در سند تحول بنیادین رویکرد دانش آموز ،معلم،مدیر و کاشناس پژوهنده قابل مشاهده است که یکی از راه های آموزش چگونه اندیشیدن استفاده از روش های پژوهشی است.
وی تصریح کرد: دنیا وارد مرحله جدیدی شده است و با نکاهی به تاریخ و نظریات صاحب نظرات علوم تربیتی آموزش و پرورش نوین مراحل مختلفی را طی کرده است که اولین مرحله آن آموزش محوری و حفظ مطالب بوده است که خود در زمنیه کسترش و انتقال علوم تاثیر بسزایی داشته است .
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش نوین در مرحله بعدی از آموزش محوری به سمت پژوهش محوری هدایت شده و بجای معلم محوری و کتاب محوری به سمت آموزش مساله محور و تفکر انتقادی و حل مساله پیش رفته تا جایی که از پیش دبستانی تا سطح عالی تحصیلات تکمیلی به جای آموزش اندیشه ها چگونه اندیشیدن را بیاموزند.
وی با بیان اینکه به همت دولت تدبیر و امید اکنون نخستین آزمایشگاه نانو تکنولوژی و پزشکی بازساختی و سلول های بنیادی دانش آموزی کشور در پژوهشسرای ملاصدرا آموزش و پرورش البرز با حمایت های استانی و ملی راه اندازی شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: مسئولان عالی رتبه کشور و آموزش و پرورش به این نقطه رسیده اند که آموزش و پرورش پژوهش محور باید جایگرین آموزش و محور شده و دانش آموزان از همان ابتدا با شیوه های پژوهشی آشنایی پیدا کنند.
ساکی به رسالت دیگر آموزش و پرورش در بخش کار آفرینی پرداخت و خاطر نشان کرد: اکنون این مهم به عنوان یک هدف و یک آرمان در دستور کار قرا گرفته است.
وی یاد آور شد: اگر بخواهیم دانش آموز ان پژوهنده و کار آفرین داشته باشیم باید معلمین ما خود پس از پشت سر گذاشتن این مراحل از معلم کارگذار به سمت معلم فکر و پژوهشگرحرکت کند.
وی تاکید کرد: استفاده از روش های نوین تدریس ،آموختن خوب فکر کردن و قدرت حل مسئله به فراگیران از جمله شاخص های یک معلم پژوهش محور در فرآیند تعلیم و تربیت است که باید به آن توجه ویژه شود.
در این آئین از معلمان برتر شناخته شده البرزی در بیستمین برنامه ملی معلم پژوهنده در سطح کشوری - استانی با اهداء لوح تقدیر، تندیس و کارت هدیه تجلیل شد.
استان البرز 24 هزار معلم دارد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر ** انتشار دهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.