به گزارش ایرنا،سعید زرندی روزسه شنبه در جریان بازدید سرزده استاندارالبرز از منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام افزود: این بازدید نوید گر نگاه جدید به حوزه صنعت،بازرگانی و تجارت استان خواهد بود.
وی ادامه داد: فرودگاه پیام تنها فرودگاه باری در کشور بشمار می رود و با مجوزهای اخذ شده برای راه اندازی بخش مسافری فرودگاه پیام،تسهیل در مسیرها و رفع معارضان و ایجاد هاب اقدامانی انجام شده است.
زرندی گفت:اکنون 45 واحد در این مرکز فعال و 85 واحد نیز،در حال راه اندازی می باشد.
وی افزود: حمل بار و جایگزینی فرودگاه مهرآباد، دو رویکرد اصلی در فعالیت های این مرکز بشمار می رود.
زرندی خاطرنشان کرد:براین اساس نیز ترمیم و بازسازی باند فرودگاه پیام برای راه اندازی بخش مسافری فرودگاه پیام از برنامه های اولویت دار این مرکز بشمار می رود.
وی افزود: پیش بینی می شود روزانه چهار پرواز از فرودگاه پیام انجام شود که این امر نیز زمینه ساز رونق منطقه خواهد بود.
زرندی ضمن اشاره به برنامه ریزی ها برای استقرار شرکت های دانش بنیان در این مرکز افزود: احداث بندر خشک و شهر لجستیک نیز در دستور کار قرار خواهد داشت.
وی، با اشاره به برنامه ریزی ها برای استقرار 30 شرکت در حوزه فناوری اطلاعات گفت: عمده سرمایه گذاری ها در حوزه ICT بوده است که پیش بینی می شود تا پایان سال 30شرکت نیز در این مرکز مستقر شود.
زرندی افزود: این سرمایه گذاری ها زمینه ساز ایجاد هزار و 17 فرصت شغلی خواهد شد و احداث هاب صادرات و واردات در این مرکز نیز از جمله برنامه ریزی های انجام شده در این بخش است.
ایجاد شهرک ای.سی تی پیام و شهر رسانه از جمله برنامه هایی بود که مدیرعامل شرکت خدمات هواپیمایی پیام به آنها پرداخت.
منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام،در شمال غربی شهر کرج، در منطقه مهرشهر با فاصله ۳۵ کیلومتری از شهر تهران قرار دارد.
فرودگاه پیام، (یاتا: PYK, ICAO: OIIP) فرودگاه بین‌المللی کارگو و همزمان منطقه ویژه اقتصادی واقع در شهر کرج به فاصله ۳۵ کیلومتری (۲۵ مایل) تهران در استان البرز می‌باشد.
این فرودگاه در سال ۱۹۹۰ تأسیس شد اما بطور رسمی در سال ۱۹۹۷ فعالیت خود را شروع کرد. منطقه ویژه اقتصادی پیام در محدوده‌ای به وسعت ۳۶۰۰ هکتار در اراضی ۱۰ هزار هکتاری فرودگاه بین‌المللی پیام در استان البرز تأسیس شده‌است.
هدف از تأسیس این منطقه ویژه اقتصادی، حمل و نقل بار هوایی و پستی، فرآوری کالا، انبارداری، خدمات سردخانه‌ای، صنایع ICT و صادرات است.
هم اکنون از این فرودگاه و منطقه ویژه آن برای اهدافی همچون ترانزیت باربری، حمل و نقل تجاری و پست کالا در کار گسترش صنایع ICT کشور استفاده می‌شود. همچنین با همکاری آموزش هوانوردی،پروازهای آموزش خلبانی نیز در این فرودگاه انجام می‌پذیرد.
8029/ 6155 خبرنگار:حکیمه کشاورز** انتشاردهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.