به گزارش ایرنا، آیت الله سید محمد مهدی حسینی همدانی روز یکشنبه در دیدار با مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) تعمیق باورهای دینی، را وظیفه اصلی این بنیاد دانست و گفت: جریان سازی شبکه‌ای در جامعه یکی از اولویت‌های این بنیاد است.
وی گفت: شبکه وکلای ائمه که باهدف حفظ شیعه در طول تاریخ تشیع فعالیت داشته است و در قالب نوّاب عام، تا به امروز هم ادامه دارد، می‌تواند الگویی برای این ساختار باشد.
امام جمعه کرج افزود: هرچند تعمیق باورهای مهدوی به‌ عنوان راهبرد اصلی این بنیاد معرفی می‌ شود، اما توجه به قشری از جامعه که تاکنون با این مباحث برخوردی نداشته‌اند باید یکی از برنامه‌های جدی این بنیاد در برای توسعه و گسترش فرهنگ مهدویت قرار گیرد.
حسینی همدانی گفت: در کنار همایش و کارهای تظاهراتی معمول که البته مفید و مؤثر هم هستند، باید کارگروهی از نخبگان، اساتید و فعالان فرهنگی و اجتماعی تشکیل شود تا مطالبه گری مباحث مهدوی در جامعه و راهکارهای گسترش آن را موردبررسی قرار دهند.
وی با تأکید بر لزوم عدم تحمیل قالب‌های دستگاهی به مساله مهدویت، افزود: حرکت و هیجانی که در ایامی چون محرم، اعتکاف یا زیارت اربعین شاهدیم به علت اصل و بنیان مردمی آن است و این مساله در خصوص مباحث مهدویت نیز صادق است.
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود، یادآور شد: محدود کردن فعالیت‌های مرتبط با موضوع مهدویت به ایام خاصی چون نیمه شعبان یا نهم ربیع پسندیده نیست و این مبحث غنی، باید در تمام طول سال و ایامی چون محرم یا غدیر که همگی از مبانی و مقدمات مهدویت هستند، موردتوجه قرار گیرد.
وی با بیان لزوم تقویت ساختارها در حوزه‌ی فرهنگ مهدویت، ادامه داد: نظارت این بنیاد بر جلسات و برنامه‌های مهدیه‌هایی که امروز در سطوح مختلف فعالیت دارند، عامل مؤثری بر همگرایی برنامه‌های مهدوی و کاهش آسیب‌های این عرصه است.
وی اظهار کرد: تشکیل هیات های اندیشه‌ورز در حوزه‌ مهدویت و طراحی چشم‌اندازهای خرد و کلان از دیگر مواردی است که می‌تواند در ردیف راهبردهای مؤثر این بنیاد باشد.
8029/1535خبرنگار:حکیمه کشاورز**انتشاردهنده:داریوش غفاری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.