حمید درفشی در شورای اطلاع رسانی استان البرز که پیش از ظهر چهارشنبه در محل دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی در دوره دولت تدبیر و امید افزود: سرانه تخت بیمارستانی البرز در وضعیت بسیاری بعدی بود و تنها 700 تخت بیمارستانی قبل از دولت وجود داشت که بعضا عمری بیش از 60 سال داشت.
درفشی با اشاره به اینکه در این مدت بیمارستان 32 تختخوابی کوثر راه اندازی شد، افزود: بیمارستان 32 تختخوابی امام جعفر صادق (ع) نیز افتتاح شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز اضافه کرد: مرکز تخصصی باهنر در 14 هزار و 500 متر در 6 طبقه ساخته شده و بیمارستان امام حسین (ع) با 160 تختخواب در نیمه اول اردیبهشت ماه امسال به بهره برداری می رسند.
وی با بیان اینکه تجهیزات بیمارستانی قیمت بالایی دارند ولی وزارت بهداشت برای استان البرز تاکنون اقدامات بسیار خوبی در زمینه تامین آن انجام داده است، گفت: 33 اتاق عمل در مجموعه بیمارستان های سطح استان و 2 مرکز 'ام آر آی' به شکل دولتی راه اندازی شده است.
درفشی افزود: در خصوص دیالیز استان البرز با مشکلات عدیده ای مواجه بود که این کمبود نیز ظرف 5 ماه آینده با همکاری بخش خصوصی رفع خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ظرف دو سال گذشته و در جریان بازدید وزیر بهداشت یک کلینیک با 60 یونیت دندان پزشکی افتتاح شد، همچنین احداث دانشکده پرستاری و مامایی صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه در سفر رییس جمهوری به البرز تامین منابع برای بیمارستان کمالشهر و فردیس مصوبات ارزشمندی دریافت شد، گفت: اکنون اقدامات اولیه برای پروژه 160 تختخوابی کمالشهر و 300 تختخوابی فردیس انجام شده و منابع مالی نیز تامین خواهد شد.
وی به راه اندازی ال دی آر در استان البرز اشاره کرد و افزود: بر این اساس خانم های باردار در اتاق اختصاصی مستقر شده و از امکانات لازم برخوردار می شوند. در کرج حدود 40مرکز ال دی آر راه اندازی شده که این اقدام یکی از دستاوردها و اقدامات ارزشمند دولت است.
درفشی خاطرنشان کرد: در برنامه بلند مدت احداث بیمارستان شهرستان طالقان در دستور کار است که مطالعات آن صورت گرفته و در حوزه بهداشت، مراکز بهداشتی و درمانی قدیمی در سطح شهر و روستا تجهیز و تخریب و بازسازی شدند و این روند ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی البرز رتبه برتر کشور در فلوراید تراپی مدارس را کسب کرد، گفت: برای هر 5 تا 20 هزار نفر یک پایگاه سلامت با حضور بخش خصوصی تامین شد که شامل 210 پایگاه سلامت و 70 مرکز جامع سلامت است.
این مسئول افزود: سند توسعه درمان استان البرز طراحی شد که برآورد 50 ساله برای نیازهای استان در این رابطه انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه طرح تحول سلامت اقدام بزرگی بود که در این دولت محقق شد ادامه داد: در این مدت گرفتاری و معضلات مردم و بیمارانی مراجعه می کردند که نمی توانستند هزینه درمان را بپردازند که این امر با طرح تحول سلامت ساماندهی شد.
درفشی گفت: طرح تحول سلامت به اقتصاد خانواده بسیار کمک کرده است و همچنین فضایی ماندگاری پزشکان که در تمامی بیمارستان ها ساخته و تعمیر و تجهیز شد.
وی افزود: بیش از 97 میلیارد تومان در مدت 2 سال در بهداشت و درمان البرز از سوی وزارت کشور اختصاص داده شد که این مبلغ بجز هزینه های عملیات عمرانی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکس البرز با اشاره به اینکه 70 درصد زایمان ها در البرز به سمت سزارین می رفت اضافه کرد: اکنون با تدابیر ویژه ای این اقدام به زیر 20 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه ان آی سی یو که در استان البرز وجود نداشته و اکنون فراهم شده گفت: در بخش نازایی مرکز بزرگی با اعتبار 6 میلیارد تومان در بیمارستان کمالی راه اندازی شد که این خدمت گران قیمت به صورت دولتی ارائه می شود.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 622340
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.