حمیدرضا ورزشی روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: این خانوارها تحت پوشش هیچ نهادی حمایتی نبوده و توسط نهادها و دستگاه های اجرایی شناسایی شده اند.
سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ بیان داشت : بسته های حمایتی با کمک سپاه ، بسیج و دیگر نهادها جمع آوری و در اختیار نیازمندان قرار می گیرد.
ورزشی در بخش دیگری از سخنانش کنترل تعداد مبتلایان به کرونا در این شهرستان خبرداد و گفت : اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی نقش موثری در مدیریت این بحران و چالش اجتماعی داشته است.
وی تاکید کرد که مقابله با ویروس کرونا همت همگانی میطلبد و اگر به توصیه های بهداشتی عمل نشود، خسارت های جبران ناپذیری به جامعه وارد می شود و باید با این ویروس کنار آمده و با رعایت اصول بهداشتی مانع از شیوع آن شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در ارتباط با ویروس کرونا اظهار داشت: در این شهرستان در راستای اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا (فاصله گذاری اجتماعی) هشت ایستگاه فعال شده بود که منجر به اجرای موفق مراحل مختلف مقابله با بیماری کرونا شده است
ورزشی اظهار اشت: نقاهتگاه شهید جوینی با ۱۳۰ تخت در این ایام آماده شده بود که خوشبختانه مورد استفاده قرار نگرفت.
سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ با اشاره به فعالیتهای بخش درمان شهرستان از کادر درمانی استان، ادارات، خیران، سپاه و بسیج و ... تشکر کرد.
وی با اشاره به بخشی از مشکلات شهرستان ساوجبلاغ گفت: مشکل آب و ساخت و ساز غیرمجاز، نبود گورستان در شهرجدیدهشتگرد ، فقدان محل متمرکز دفن زباله ، کمبود مراکز درمانی و شهربازی مدرن از جمله کاستی های این شهرستان است که تلاش داریم با حمایت از سرمایهگذاران این مشکلات را مرتفع نماییم.
سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ ورود سرمایهگذاران خصوصی در بخش عمران شهرستان را مهم دانست و گفت: در این مدت کوتاه با وجود درگیری شدید در ستاد مقابله با کرونا توانستیم با بخش خصوصی هم وارد مذاکره بشویم و این خیلی برای ما خوشایند است.
وی گفت: ما از پیشنهادات خوب و از همه مهمتر از حضور سرمایه گذاران در بخش های مختلف این شهرستان استقبال میکنیم تا شاهد توسعه و ایجاد اشتغال فراوان در این شهرستان باشیم. چرا که اولویت من برای کار، صنعت و کشاورزی است.
شهرستان ۲۵۰ هزار نفری ساوجبلاغ در غرب کرج مرکز استان البرز قرار دارد.